Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κέιν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν;
Champions League

Κέιν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν;

Άσχημα είναι τα τελευταία νέα από τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν με τον ίδιο όμως να δηλώνει αισιόδοξος.

10.04.2019 | 19:16

Η Τότεναμ μπορεί να κέρδισε τη Μάντσεστερ Σίτι χθες το βράδυ αλλά αποχώρησε με μία μεγάλη απώλεια. Ο Χάρι Κέιν τραυματίστηκε και πιθανότατα θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Είναι αυτός που πάνω του στηρίζεται -σχεδόν- όλη η ομάδα. Όποτε υπάρχει πρόβλημα μαζί του οι «πετεινοί» δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί.

Και από τη στιγμή που τραυματίστηκε στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ τίποτα δεν δείχνει καλό. Ακόμη και η νίκη επί των «πολιτών» με σκορ 1-0 χάρη στον Σον. Ο Κέιν λαβώθηκε σοβαρά, οπότε ακόμη και αυτή η επικράτηση επισκιάστηκε.

Κέιν: «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός»

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που βγήκα εκτός με τραυματισμό, αλλά κάθε δυσκολία είναι μια ευκαιρία για να επιστρέψεις πιο δυνατός από ποτέ. Σπουδαίο τελείωμα από τα παιδιά που συνέχισαν και πήραν τη νίκη», ανέφερε ο αρχηγός των «σπιρουνιών».

Ο Άγγλος στράικερ το βράδυ της Τρίτης στο νεόδμητο γήπεδο των «σπιρουνιών», διεκδίκησε τη μπάλα από τον Φαμπιάν Ντελφ και φαίνεται πως υπέστη μεγάλη ζημιά.

Γύρισε τον αστράγαλό του. Tον πάτησε και ο συμπατριώτης του φουλ μπακ των «πολιτών» και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Αποχώρησε υποβασταζόμενος και λίγο αργότερα στην ολοκλήρωση του ματς έφυγε από το γήπεδο με πατερίτσες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version