Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

H Λα Λίγκα «τελείωσε» τον Ντιέγκο Κόστα

Η ανάρμοστη συμπεριφορά του Ντιέγκο Κόστα στο πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά, με τον Ισπανό επιθετικό να τιμωρείται παραδειγματικά από την Λα Λίγκα.

11.04.2019 | 14:10

Βαρύς ο πέλεκυς για τον Ντιέγκο Κόστα. Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Λα Λίγκα ο Ισπανός τιμωρήθηκε με οκτώ αγωνιστικές μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Τα «γαλλικά» κατά του διαιτητή της συνάντησης της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα, Γιλ Μανθάνο έφερε το πρόωρο τέλος της σεζόν για τον έμπειρο επιθετικό.

Ο 30χρονος προκάλεσε φραστικό επεισόδιο στο πρόσφατο ντέρμπι στο Καμπ Νου. Όπως έγραψε και ο διαιτητής της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα, ο Κόστα τον εξύβρισε θίγοντας δύο φορές με καταδικαστέο τρόπο την μητέρα του. Η τιμωρία που θα του επιβαλλόταν αναμενόταν βαριά, ωστόσο οι οκτώ αγωνιστικές ουσιαστικά «σκοτώνουν» τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Σεζόν τέλος για τον Ντιέγκο Κόστα

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ο Ντιέγκο Κόστα έχει γλιτώσει πολλάκις ανάλογη τιμωρία. Συνηθίζει να μην διατηρεί τον έλεγχο όταν θεωρεί πως αδικείται. Στην Ατλέτικο διαρρέουν πως θα προβούν σε έφεση της απόφασης ελπίζοντας σε μείωση της ποινής. Παρόλα αυτά η ενέργεια του ποδοσφαιριστή των «Ροχιμπλάνκος» καταδικάζεται και από τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε.

«Ζήτησα από τον διαιτητή να μου πει τι του είπε ο Ντιέγκο. Άλλοι ποδοσφαιριστές έχουν πει και χειρότερα, βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί την πράξη του ποδοσφαιριστή μου» είχε αναφέρει ο Αργεντινός τεχνικός. Η απόφαση αυτή δεν αποκλείεται να τελειώσει τον παίκτη από την ομάδα της Μαδρίτης, βλέποντας στον σύλλογο πως μόνο καλά δεν έχει προσφέρει ο Ντιέγκο Κόστα στην ομάδα την φετινή σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version