Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τυφλό παιδί κατάλαβε τον Οζίλ με το… άγγιγμα του (vid)
Άρσεναλ

Τυφλό παιδί κατάλαβε τον Οζίλ με το… άγγιγμα του (vid)

Μια συγκλονιστική στιγμή έλαβε χώρα μετά το ματς με τη Άρσεναλ με τη Νάπολι, μ' ένα τυφλό παιδί να καταλαβαίνει μόνο με το άγγιγμα του τον Μεσούτ Οζίλ.

13.04.2019 | 16:58

Το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει τρομερές και συγκινητικές στιγμές. Μάρτυρες μιας από αυτών των στιγμών έγιναν όσοι βρέθηκαν στο χώρο αναχώρησης των παικτών μετά το ματς της Άρσεναλ με τη Νάπολι. Πρωταγωνιστές ο Μεσούτ Οζίλ και ένα τυφλό παιδί, οπαδός των «κανονιέρηδων». Ο νεαρός οπαδός είχε χάσει την όραση του εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας όταν ήταν μικρός.

Κατάλαβε τον Οζίλ μόνο με το… άγγιγμα του

Παρόλα αυτά αν και δεν βλέπει κατάφερε να καταλάβει τον Γερμανό άσο μόνο με το άγγιγμα του. Με τη δύναμη της αφής μπόρεσε να αναγνωρίσει ότι ο άνθρωπος που στέκονταν μπροστά του ήταν ο Οζίλ. Το συγκλονιστικό βίντεο μοιράστηκε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ στο twitter.

«Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η δυνατότητα να συναντηθώ με τον ιδιαίτερο φίλο μου, Μάικι! Έχασε την όρασή του εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας, όμως δεν σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο! Ξέρω ότι θα συνεχίσεις να ακολουθείς τα όνειρά σου μικρέ»!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version