Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσεχ: “Ελπίζω η καριέρα μου να κλείσει με Γιουρόπα Λιγκ”
Άρσεναλ

Τσεχ: “Ελπίζω η καριέρα μου να κλείσει με Γιουρόπα Λιγκ”

Την επιθυμία του να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ με την Άρσεναλ στο τελευταίο ματς της καριέρας του εξέφρασε ο Πετρ Τσεχ σε δηλώσεις του.

06.05.2019 | 17:29

Τις τελευταίες μέρες τις καριέρας του διανύει ο Πετρ Τσεχ. Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του στο τέλος της σεζόν, μετά από 20 χρόνια καριέρας. Στο τελευταίο του ματς (Μπράιτον, 1-1) στο “Έμιρεϊτς” αποθεώθηκε από τους φίλους των “Κανονιέρηδων” παρά το κακό αποτέλεσμα, που εκμηδένισε τις ελπίδες τους για είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Μετά το ματς, ο Τσέχος μίλησε στα αγγλικά ΜΜΕ. Εκεί τόνισε πως θέλει όσο τίποτα να καταφέρει να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ και να σηκώσει ένα τελευταίο τρόπαιο στην καριέρα του. Ακόμη, ευχαρίστησε τους οπαδούς των Λονδρέζων που τον δέχθηκαν παρόλο που ήρθε από την Τσέλσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πολύπειρος άσος:

“Ευχόμουν να κερδίζαμε την Μπράιτον και να τελειώναμε τη σεζόν στο σπίτι μας με ωραίο τρόπο. Ήμασταν σε καλή θέση μέχρι το τελευταίο ματς και είχαμε ευκαιρία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε, γι’ αυτό έχω ανάμεικτα συναισθήματα.

Από τη μία είμαι λυπημένος επειδή τελείωσε το ταξίδι μου εδώ. Όμως, ελπίζουμε πως σε τρεις εβδομάδες θα είμαστε στο Μπακού. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να ετοιμαστούμε για την Πέμπτη, γιατί είναι το πιο σημαντικό ματς.

Κάπου εδώ θα πω πως είμαι ευγνώμον σε όλους, γιατί ήρθα εδώ από μία αντίπαλη ομάδα και όλοι με αποδέχθηκαν. Πάντα πίστευα πως αν είσαι σε μία ομάδα και δουλεύεις σκληρά τότε θα τα δώσεις όλα για τη φανέλα. Εγώ το έκανα αυτό.Επίσης να πω πως ελπίζω το τελευταίο μου παιχνίδι να είναι στο Μπακού. Αυτό θα είναι το καλύτερο.

Θέλω να προκριθούμε στον τελικό και να σηκώσω ένα τελευταίο τρόπαιο. Νομίζω πως όλοι στην Άρσεναλ το αξίζουν αυτό και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε.”

Τη φετινή σεζόν ο Πετρ Τσεχ έχει κάτσει κάτω από τα δοκάρια της Άρσεναλ σε 20 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει δεχθεί ισάριθμα τέρματα, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 9 αγώνες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version