Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρήκε το μπακ της “επόμενης δεκαετίας” η Ντόρτμουντ!
Ντόρτμουντ

Βρήκε το μπακ της “επόμενης δεκαετίας” η Ντόρτμουντ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι πολύ κοντά στη απόκτηση του Νίκο Σουλτς της Χοφενχάιμ, όπως αναφέρουν τα περισσότερα γερμανικά ΜΜΕ.

14.05.2019 | 15:09

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει, ώστε η Μπορούσια Ντόρτμουντ να προχωρήσει στην πρώτη της μεταγραφή. Αυτή θα είναι του Νίκο Σουλτς από τη Χοφενχάιμ.

Η ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ βρίσκεται σε συνομιλίες μαζί του εδώ και καιρό. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν σύντομα ο νεαρός μπακ θα υπογράψει με τους “κιτρινόμαυρους”.

Μία μετακίνηση που θα στοιχίσει στη Ντόρτμουντ κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, αυτά στο μέλλον ενδέχεται να φαντάζουν και πολύ λίγα για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή που κάνει έκανε μία απίθανη σεζόν φέτος. Μιας και σκόραρε δύο φορές και έχει καταγράψει και εννιά ασίστ. Γι’ αυτό το λόγο και οι Βεστφαλοί θέλουν να τον εντάξουν άμεσα στο ρόστερ τους.

Το “κλείνει” και… συνεχίζει η Ντόρτμουντ!

Όπως έκανε γνωστό η “Bild” οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Έτσι, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει και κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου θα καλωσορίζει τον επόμενο αριστερό μπακ της. Παράλληλα, η γερμανική ομάδα σκοπεύει να κάνει και άλλες μεταγραφές.

Ειδικά στην επίθεση. Μιας και ο Κριστιάν Πούλισιτς φεύγει για την Τσέλσι και πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα αναπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version