Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μουρίνιο: «Ακόμη τα ίδια προβλήματα η Γιουνάιτεντ»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο: «Ακόμη τα ίδια προβλήματα η Γιουνάιτεντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την Κυριακή τον φετινό... Γολγοθά της παρουσιάζοντας το ίδιο προβληματικό πρόσωπο με αυτό που φανέρωνε στο πρώτο μισό της σεζόν επί θητείας Ζοζέ Μουρίνιο.

15.05.2019 | 16:21

Βλέποντας αυτή την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως να μην υπεραμυνθεί της δικής του κατάστασης στο Ολντ Τράφορντ ο Ζοζέ Μουρίνιο; Ο Πορτογάλος τεχνικός απολύθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη από τους «Κόκκινους Διαβόλους», όμως τελικά η κατάσταση στον αγγλικό σύλλογο δεν άλλαξε.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας έδειξε να αλλάζει το κλίμα, ωστόσο τους τελευταίους μήνες η Γιουνάιτεντ και πάλι παρουσιάζει το προβληματικό της πρόσωπο. Την Κυριακή η ολοκλήρωση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ έφερε περισσότερο σκεπτικισμό στο Ολντ Τράφορντ. Η ήττα αποχαιρετισμός από την υποβιβασμένη Κάρντιφ φανέρωσε ξανά το τραγικό της κατάστασης στην ομάδα.

Μουρίνιο: «Γνωστά τα προβλήματα της Γιουνάιτεντ»

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στην γαλλική L’ Equipe δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρώην ομάδα του. «Τα προβλήματα στην Γιουνάιτεντ είναι εκεί, είναι οι παίκτες, η οργάνωση και οι φιλοδοξίες. Απαντώντας δεν μπορώ να πω «ναι» στο πως ο Πογκμπά ήταν ο υπεύθυνος της απόλυσης μου» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο 56χρονος το τελευταίο διάστημα έχει δείξει την πρόθεση του να επιστρέψει στους πάγκους. Αρκετοί οι υποψήφιοι σύλλογοι που πλευρίζουν τον Πορτογάλο, με την τελική του απόφαση να αναμένεται σύντομα. Τα σενάρια των τελευταίων ημερών τον θέλουν να τον βρίσκει το καλοκαίρι στην Γαλλία αναλαμβάνοντας σύλλογο από το σαμπιονά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version