Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ένας Κριστιάνο… όνειρο στο Οπόρτο (vid)
Εθνικές Ομάδες

Ένας Κριστιάνο… όνειρο στο Οπόρτο (vid)

Με έναν Κριστιάνο Ρονάλντο... μαινόμενο οι Ίβηρες πανηγύρισαν μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Nations League επικρατώντας 3-1 της Ελβετίας στο Οπόρτο.

06.06.2019 | 00:22

Στην πρώτη απόπειρα του Nations League στην συνείδηση όλων ως διοργάνωση εθνικών ομάδων ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Ο επιθετικός της Γιουβέντους δεν έχει αντίπαλο με το εθνόσημο στο στήθος. Αυτό αντιλήφθηκαν από πρώτο… χέρι και οι Ελβετοί, οι οποίοι έφυγαν εξαιτίας του με σκυμμένα κεφάλια από το Οπόρτο.

O 34χρονος δείχνοντας Ιούνιο μήνα φουλ ξεκούραστος πήρε την εθνική του ομάδα από το… χεράκι! Πρώτα της χάρισε το προβάδισμα χάρις την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 34ο λεπτό. Οι Ελβετοί παρά την πίεση της έδρας κατάφεραν να αντιδράσουν. Στο 57′ έφεραν την αναμέτρηση στην ισορροπία φέρνοντας το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα.

Έφθασε τα 88 τέρματα με την Πορτογαλία ο Κριστιάνο

Όμως γίνεται να μην υπολογίσεις τον Κριστιάνο; Δεν γίνεται! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ χρειάστηκε δύο όμορφες ενέργειες για να επιβάλλει την τάξη στο Οπόρτο. Εκεί που όλοι περίμεναν παράταση, ο 34χρονος απασφάλισε δίνοντας στο 88′ ξανά το προβάδισμα στην χώρα του. Το «κερασάκι» στην τούρτα στο 92′ ήρθε να ολοκληρωθεί μία ακόμη μυθική εμφάνιση του ανθρώπου που όποια φανέλα και αν φορέσει θα γράψει ιστορία.

Το τελικό 3-1 χάρισε στην Πορτογαλία το εισιτήριο για τον τελικό του πρώτου Nations League. Εκεί πλέον οι Ίβηρες περιμένουν έναν εκ των Ολλανδίας ή Αγγλίας, με τον νικητή να κρίνεται αύριο. Με το αποψινό χατ τρικ ο Κριστιάνο έφθασε αισίως τα 88 τέρματα με την εθνική Πορτογαλίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version