Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ντόπες” από Μανωλά στον κόσμο της Νάπολι: “Φέτος θα πάρουμε τίτλους”
Νάπολι

“Ντόπες” από Μανωλά στον κόσμο της Νάπολι: “Φέτος θα πάρουμε τίτλους”

Άγριες διαθέσεις έχει ο Κώστας Μανωλάς για τη νέα σεζόν, όπως τόνισε και στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής της Νάπολι.

14.07.2019 | 14:46

Δεν είναι κανένας τυχαίος. Ξέρει καλά και που πήγε και ποιος είναι. Ο Κώστας Μανωλάς γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να φέρει τίτλους στη Νάπολι. Οι “παρτενοπέι” τόσα χρόνια τα έχουν όλα. Και καλούς ποδοσφαιριστές και ανταγωνιστικό σύνολο. Παίζουν και ωραίο ποδόσφαιρο.

Το μόνο που δεν είχαν ήταν τίτλους. Τους μεγάλους. Αυτούς πάντα έβλεπαν άλλους να τους σηκώνουν. Τις περισσότερες φορές τη Γιουβέντους. Ωστόσο, αυτά άλλαξαν. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε με δηλώσεις του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός. Άλλωστε εκείνος είναι μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της ιταλικής ομάδας.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως για εκείνον ενδιαφέρον έδειξε και η Γιουβέντους νωρίτερα το καλοκαίρι. Οπότε η “νίκη” της Νάπολι επί της “Μεγάλης Κυρίας” όσον αφορά τη μεταγραφή του Μανωλά μπορεί να δείχνει και… κάτι, ενόψει της νέας σεζόν. Μπορεί και όχι. Θα δείξει.

Μεγάλοι στόχοι από Νάπολι και Μανωλά!

«Νομίζω πως ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρω τίτλους στην καριέρα μου στην Ιταλία. Θέλω να κατακτήσουμε κάτι σπουδαίο και ξέρω ότι μπορώ να το κάνω σε αυτή την ομάδα που έχει νοοτροπία πρωταθλητή. Έχει στόχους που ταιριάζουν με τους δικούς μου…». Αυτές ήταν οι λέξεις που βγήκαν από το στόμα του Κώστα Μανωλά.

Από εδώ και πέρα θα δούμε αν μπορεί να τις κάνει και πράξεις. Σίγουρα με τον Έλληνα στόπερ το επίπεδο ανεβαίνει κατά πολύ στα μετόπισθεν της Νάπολι. Ωστόσο, θα φτάσει αυτό, ώστε να φέρει τους “παρτενοπέι” και πάλι στην κορυφή; Θα το δούμε μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version