Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο στόμα των… «Λύκων» ο Κουτρόνε
Premier League

Στο στόμα των… «Λύκων» ο Κουτρόνε

Η Γουλβς στοχεύει σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή στην ήδη πετυχημένη παρουσία της στην Πρέμιερ Λιγκ, αποτέλεσμα να αναζητά ενισχύσεις τσεκάροντας περιπτώσεις από το «πάνω ράφι», όπως για παράδειγμα αυτή του Πάτρικ Κουτρόνε.

19.07.2019 | 14:36

Οι «Λύκοι» προετοιμάζονται με σκοπό να… δαγκώσουν και στην φετινή σεζόν. Η εξαιρετική πορεία της Γουλβς την περασμένη σεζόν στα αγγλικά γήπεδα δεν ήταν «πυροτέχνημα». Οι διοικούντες του βρετανικού συλλόγου ανεβάζουν κατακόρυφα τον πήχη στοχεύοντας σε ακόμη καλύτερες ημέρες. Τελευταίος ποδοσφαιριστής που έχει μπει στο μικροσκόπιο του Νούνο Εσπόζιτο είναι ο επιθετικός της Μίλαν, Πάτρικ Κουτρόνε.

Ο 21χρονος φορ σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα ενδιαφέρει την Γουλβς. Μάλιστα όπως τονίζει το ρεπορτάζ του έγκυρου SkySports οι Άγγλοι ετοιμάζουν πρόταση που θα αγγίζει τα 27 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό πιθανότατα να είναι και το ποσό που ίσως ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Μίλαν.

Ανοίγεται προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ για Κουτρόνε

Ο Ιταλός επιθετικός προέρχεται από τις ακαδημίες των «Ροσονέρι». Τα τελευταία δύο χρόνια ο 21χρονος έχει ενταχθεί στην πρώτη ομάδα των Μιλανέζων έχοντας συνολικά 63 συμμετοχές και 13 τέρματα στο ενεργητικό του. Κατά το ρεπορτάζ των Άγγλων η Μίλαν δεν αποκλείεται να συναινέσει έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλό της το FFP το οποίο και την καταδιώκει διαρκώς.

Από την άλλη πλευρά, η Γουλβς έχοντας διατηρήσει τα περισσότερα από τα βασικά της «όπλα» συνεχίζει την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα την απογειώσουν. Ο Κουτρόνε φαντάζει ως μια εξαιρετική περίπτωση, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει περαιτέρω φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή του Εσπόζιτο!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version