Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάρα: «Δεν θα πάει στην Μονακό ο Ικάρντι»
Μονακό

Νάρα: «Δεν θα πάει στην Μονακό ο Ικάρντι»

Η μεταγραφική περίοδος οδεύει στο φινάλε της, ο Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται στον... αέρα, όμως η Γουάντα Νάρα επιμένει να κλείνει κάθε πόρτα προοπτικής του συζύγου της.

19.08.2019 | 18:23

Στο Μιλάνο, ο Μάουρο Ικάρντι είναι εδώ και καιρό ωσεί παρών! Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων του Αντόνιο Κόντε. Ειδικά δε από την ώρα που οι «Νεραντζούρι» επένδυσαν στο πρόσωπο του Ρομελού Λουκάκου, είναι σαφές πως ο Ικάρντι δεν χωράει στο ρόστερ του Ιταλού τεχνικού.

Από χθες, οι φήμες που συνδέουν τον 26χρονο με την Μονακό έχουν φέρει ξανά στην επιφάνεια το μέλλον του ταλαντούχου επιθετικού. Οι Μονεγάσκοι χρειάζονται παίκτη με εμπειρία στην επιθετική τους γραμμή με τον Ικάρντι να φαντάζει ιδανική λύση για τον Ζαρντίμ. Οι φήμες ωστόσο και τα σενάρια έλαβαν άμεσο τέλος, με την σύζυγο και μάνατζερ του Αργεντινού να παρουσιάζεται αμείλικτη.

Παραμένει στο Μιλάνο ο Ικάρντι ( ; )

Σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικό δίκτυο της Ιταλίας, η Γουάντα Νάρα ξεκαθάρισε πως ο σύζυγός της δεν θα υπογράψει στην Μονακό. «Δεν πρόκειται να πάει στην Μονακό ο Ικάρντι» τόνισε η 32χρονη βάζοντας τέλος στις σκέψεις των Μονεγάσκων. Έντεκα ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ο Αργεντινός παραμένει ουσιαστικά χωρίς ποδοσφαιρικό μέλλον.

Το πιθανότερο σενάριο για την ώρα θέλει την Ίντερ να αναγκάζεται να δώσει δανεικό τον παίκτη σε ιταλικό σύλλογο. Οι «Νεραντζούρι» θέλουν να αποδεσμευτούν επειγόντως από τον 26χρονο, όμως κανείς ενδιαφερόμενος δεν βάζει το χέρι στην τσέπη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version