Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολλανδία: Γκολάρα που θα ζήλευε κι ο Μέσι (vid)
Video Hμέρας

Ολλανδία: Γκολάρα που θα ζήλευε κι ο Μέσι (vid)

Ένα από τα ωραιότερα τέρματα της χρονιάς επιτεύχθηκε στην Ολλανδία, με δράστη τον Ισάχ Αμπάς στην αναμέτρηση της Φέγενορντ με την Ουτρέχτη.

19.08.2019 | 14:41

Στην Ολλανδία τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου δεν φημίζονται και τόσο για την αμυντική λειτουργία των ομάδων τους. Τόσο στην Eredivisie, όσο και στη δεύτερη κατηγορία, τα ματς με τα πολλά γκολ, δίνουν και παίρνουν. Βέβαια, κάποια από αυτά είναι εξαιρετικής ομορφιάς.

Ένα τέτοιο σημειώθηκε και στην αναμέτρηση της Φέγενορντ με την Ουτρέχτη για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μόλις στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ισάχ Αμπάς κέρδισε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του. Μετά, με μία καταπληκτική κούρσα, πέρασε τη μισή αντίπαλη ομάδα και πλάσαρε εύστοχα μόλις μπήκε στην περιοχή, κάνοντας το 0-1.

Για την ιστορία, στη συνέχεια η Φέγενορντ ανέβασε ρυθμούς και στο 56′ ισοφάρισε με τον Χαπς. Όμως, δεν κατάφερε να πετύχει άλλο τέρμα και έτσι συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Δείτε το απίθανο τέρμα που σημειώθηκε στην Ολλανδία:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version