Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βραβείο Πούσκας: Μέσι, Ζλάταν, Κουαλιαρέλα και τα άλλα τα παιδιά! (vid)
Κόσμος

Βραβείο Πούσκας: Μέσι, Ζλάταν, Κουαλιαρέλα και τα άλλα τα παιδιά! (vid)

Όπως κάθε χρόνο το Βραβείο Φέρεντς Πούσκας προσφέρεται σε αυτόν που πέτυχε το ομορφότερο τέρμα της σεζόν που πέρασε, με τους Λιονέλ Μέσι και Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς να ετοιμάζονται για... στέψη.

19.08.2019 | 17:00

Γκολ από γκολ διαφέρει. Γκολάρα από γκολάρα ακόμα περισσότερο. Η FIFA το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε τα δέκα κορυφαία τέρματα της περασμένης σεζόν. Το καλύτερο θα τιμηθεί με το Βραβείο Φέρεντς Πούσκας, ενός εκ των σπουδαιότερων επιθετικών της ιστορίας του αθλήματος.

Ανάμεσα στους υποψήφιους για την πρωτιά βρίσκονται και οι Λιονέλ Μέσι, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και Φάμπιο Κουαλιαρέλα. Αμφότεροι «ζωγράφισαν» μέσα στο χορτάρι πετυχαίνοντας τέρματα σπάνιας ομορφιάς. Ποιος θα ξεχάσει την μαγική λόμπα του Αργεντινού μάγου κόντρα στην Μπέτις; Ποιος το «αεροπλανικό» του Ζλάταν στο μακρινό από εμάς MLS.

Μέσι και Κουαλιαρέλα θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος

Η ψηφοφορία της FIFA θα παραμείνει ανοιχτή από σήμερα μέχρι το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου. Και οι δέκα έχουν πιθανότητες να βρεθούν στο πρώτο σκαλί, ωστόσο οι υποψηφιότητες των Μέσι και Κουαλιαρέλα έχουν ήδη τον πρώτο λόγο.

Ο Ιταλός επιθετικός τρέλανε τους πάντες την περασμένη σεζόν με την φανέλα της Σαμπντόρια. Στα 36 του οδήγησε τους Γενοβέζους σε μια εξαιρετική πορεία, πετυχαίνοντας καθοριστικά τέρματα. Κόντρα στην Νάπολι ωστόσο ο Ιταλός πέτυχε το απίστευτο. Τακουνάκι στο αέρα και γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version