Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεφτέ στις νίκες για την Μονπελιέ! (vid)
Ολιμπίκ Λυών

Σεφτέ στις νίκες για την Μονπελιέ! (vid)

Η Μονπελιέ ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στην νίκη με 1-0 απέναντι στο κακό πρόσωπο της Λιόν. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους!

27.08.2019 | 22:05

Σε ένα ματς που η Μονπελιέ ήταν καλύτερη, κέρδισε με 1-0 την Λιόν και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Μονπελιέ, παρότι έχασε πέναλτι, κατάφερε να βρει δίχτυα στο 42′. Οι γηπεδούχοι κράτησαν εύκολα το προβάδισμά τους και εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, έφτασαν τους 4 βαθμούς σε 3 αγώνες. Η Λιόν μετά τις δύο πρώτες της νίκες, έκανε μια κάκιστη για τα δεδομένα της εμφάνιση και δεν μπόρεσε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Το ματς

Στο 8′ είχαμε την πρώτη ευκαιρία για την Λιόν. Στο 14′ το σουτ του Φέρι αποκρούστηκε από το Ρούλι. Για 20 λεπτά υπήρχε νευρικότητα και κακός ρυθμός στο παιχνίδι. Στο 35′ είχαμε την πιο σημαντική στιγμή στο παιχνίδι. H Μονπελιέ κέρδισε πέναλτι σε φάουλ που υπέπεσε ο Άντερσεν. Ο Άντι Ντελόρτ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά δεν κατάφερε να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 41′ η Λιόν απείλησε με τον Ντεμπελέ, αλλά ούτε αυτός μπόρεσε να σκοράρει. Στο 42′ η Μονπελιέ πήρε αυτό που δεν κατάφερε προηγουμένως. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Σουκιέτ έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τη Μονπελιέ να έχει στα χέρια της αυτό που άξιζε βάσει της εικόνας του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους φιλοξενούμενους. Ο Κονέ υπέπεσε σε σκληρό μαρκάρισμα και αντίκρισε απευθείας κόκκινη. Έτσι οι “Λιονέ” έμειναν με 10 παίκτες, βλέποντας το ενδεχόμενο του 3 στα 3 να απομακρύνεται. Στο 55′ η Λιόν έβγαλε μια πρώτη αντίδραση. Ο Ντεπάι σούταρε, αλλά ο Ρούλι απέκρουσε εντυπωσιακά. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε. Μέχρι το 69′ και την ωραία απόκρουση του Ρούλι στο σουτ του Ντεμπελέ, δεν είχαμε ουσιαστικά τίποτα το αξιοσημείωτο στο ματς. Στο 73′ ο Ντελόρτ έχασε ευκαιρία να καθαρίσει το ματς για την Μονπελιέ. 5 λεπτά αργότερα, πάλι ο Ντελόρτ έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης και η Μονπελιέ έφτασε σχετικά εύκολα στην νίκη

Ta highligths

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version