ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

ΠΑΟΚ…αποτύχαμε! (vid)

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν άξιος της μοίρας του. Κάποιος άλλος ότι ήταν άτυχος. Στην ουσία όμως ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας από πολύ νωρίς.

ΠΑΟΚ…αποτύχαμε! (vid)

Σε ένα ματς, που δεν ξέρεις αν πρέπει να τα βάλεις με την τύχη η με την ανικανότητα του ΠΑΟΚ, ο “δικέφαλος” του βορρά έμεινε στο 3-2 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και αποκλείστηκε από την Ευρώπη. Ο πρωταθλητής Ελλάδος, δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μένοντας εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας από τον Αύγουστο. Ο ΠΑΟΚ ήταν μεν καλύτερος, αλλά η δυσκολία του στην τελική πάσα και η ευκολία με την οποία δέχτηκε τα γκολ, τον άφησαν εκτός, με μια ομάδα, αν μη τι άλλο στα κυβικά του. Μεγάλη απογοήτευση στην Τούμπα μετά το φινάλε. Μεγάλη και η οικονομική ζημιά για τον ΠΑΟΚ.

Το ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, δυσκολευόταν όμως να παράξει μεγάλες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Γκράιφ. Σαν να μην έφτανα αυτό, η βολίδα του Μεντβένεφ, αιφνιδίασε τους πάντες και έβαλε μπροστά την Σλόβαν, στην πρώτη της απόπειρα για γκολ. Για τον ΠΑΟΚ, ο Άκπομ στο 7′ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Η κεφαλιά του όμως, αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 25′ πάλι ο Άκπομ με το κεφάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ήταν μια ωραία συνεργασία Πέλκα και Καντουρί. Στο 31′ ο Αουγκούστο πήρε την θέση του τραυματία Καντουρί, όντας η πρώτη αναγκαστική κίνηση του Φερέιρα.  Μετά την ψυχρολουσία του Μεεντβέβτεφ στο 38′, ο ΠΑΟΚ είχε ένα άστοχο σουτ του Μπίσεσβαρ και τίποτε άλλο. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον ΠΑΟΚ να έχει να ανέβει ένα βουνό μπροστά του.

Στην επανάληψη, o Φερέιρα έκανε αμέσως αλλαγή δείχνοντας την διάθεσή του να ρισκάρει. Ο Σβιντέρσκι μπήκε, με τον Πέλκα να περνάει εκτός. Στο 48′ ο ΠΑΟΚ μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης, με το γκολ του Λημνιού. Ο Γιαννούλης έκανε την σέντρα και ο Λημνιός με περίτεχνη ενέργεια έκανε το 1-1. Ένα λεπτό αργότερα, ο “Δικέφαλος” έφερε τούμπα το ματς, με τον Σβιντέρσκι. Ο Ροντρίγκο έκανε το γύρισμα και ο Πολωνός έβαλε φωτιά στο ματς με το 2-1, μέσα σε 2 λεπτά. Στο 59′ λίγο έλειψε να γίνει το 3-1. Ο Λημνιός έκανε την ασίστ  στον Σβιντέρσκι, το σουτ του τελευταίου όμως πέρασε άουτ. 1 λεπτό μετά την ευκαιρία, ήρθε και η δεύτερη ψυχρολουσία. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Μποζίκοφ σκόραρε και πάγωσε την Τούμπα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Μάλιστα η Σλόβαν λίγο έλειψε να μπει και μπροστά στο σκορ, αφού πάλι ο Μποζίκοφ είχε δοκάρι στο 68′. Στο 87′, εκεί που ο ΠΑΟΚ είχε αρχίσει να ξαναπιέζει, ο Γιαννούλης έκανε το 3-2 και έδωσε ζωή στην ομάδα του. Στο 93′ ο ΠΑΟΚ άγγιξε την πρόκριση με την προβολή του Άκπομ όμως να περνάει λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία προσπάθεια του “δικεφάλου” να κάνει την ολική ανατροπή.

Τα highlights.

Οι συνθέσεις.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης. Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης. Εσίτι, Ελ Καντουρί. Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας. Άκπομ.

Σλόβαν (Γιαν Κόζακ): Γκράιφ. Ντε Γκαμπς, Ρχαρσαλά, Σποράρ, Ιμπραχίμ. Αμπένα, Μεντβέντεφ. Χόλμαν, Μποζίνκοφ, Μπάιριτς. Ντε Μάρκο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ