Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: Μποϊκοτάζ με Ρεάλ λόγω Νεϊμάρ
Home Page

Παρί: Μποϊκοτάζ με Ρεάλ λόγω Νεϊμάρ

Μεγάλη κινητοποίηση από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν για την συμμετοχή του Νεϊμάρ στο βασικό σχήμα της ομάδας τους.

12.09.2019 | 23:55

Οι σχέσει μεταξύ οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν και Νεϊμάρ έχουν φτάσει στα άκρα. Η απόφαση του Βραζιλιάνου να αναζητήσει νέα ομάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν άρεσε καθόλου.

Τελικώς όμως ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στην Παρί δημιουργώντας παράλληλα πολλές αντιδράσεις. Ιδιαίτερη ήταν η αντίδραση των οπαδών για το επικείμενο παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.  Εκεί αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Νεϊμάρ με τους παριζιάνους να ετοιμάζουν μποϊκοτάζ.

Αναμένεται μάλιστα την Παρασκευή ή το πρωί του Σαββάτου να αποφασίσουν να απέχουν από τα εντός έδρας ματς κόντρα σε Στρασβούργο. Στο πλαίσιο αυτό, οι διοικούντες της ομάδας έχουν αρχίσει τις επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς της Παρί.

Στόχος, να μην αποδοκιμαστεί ο Νεϊμάρ

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Νιμ, οι οργανωμένοι, καλωσόρισαν με ύβρεις τον Βραζιλιάνο.

Τι κι αν ο Νεϊμάρ δεν ήταν καν στο πάγκο, αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς της ομάδας, να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για όσα διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι. Από τότε πάντως, δεν έχουν ξανά ασχοληθεί με τον Νεϊμάρ. Ίσως να σκέφτονται κι αυτοί ότι θα επιστρέψει. ίσως περιμένουν να παίξει για να τον «στολίσουν».

Το μόνο που μένει να δούμε είναι το πως θα αντιδράσουν οι οπαδοί της Παρί στο πρώτο «ντερμπι» της Ευρωπαϊκής τους πορείας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version