Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κι όμως!! Ο Ρονάλντο βγάζει πιο πολλά λεφτά στο Ίνσταγκραμ από ότι στο ποδόσφαιρο!
Γιουβέντους

Κι όμως!! Ο Ρονάλντο βγάζει πιο πολλά λεφτά στο Ίνσταγκραμ από ότι στο ποδόσφαιρο!

Αυτοκράτορας του ίνσταγκραμ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

19.10.2019 | 05:23

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 186 εκατομμύρια followers στο ίνσταγκραμ. Ο Πορτογάλος κατέχει το νούμερο ένα προφίλ της πλατφόρμας. Κανείς άλλος δεν έχει περισσότερους από εκείνον. Όχι μόνο από τους συναδέλφους του, αλλά συνολικά από όλους τους χρήστες. Μάλιστα, κάθε φορά που ο Πορτογάλος κάνει ένα ποστάρισμα, το οποίο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος, αμείβεται αυτομάτως, με το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Νούμερο επίσης μεγαλύτερο από την αμοιβή οποιουδήποτε άλλου “celebrity”.

Η εταιρεία “Hopper Hq” έκανε έρευνα, με σκοπό να υπολογίσει τα έσοδα του Ρονάλντο από την χρήση των “social media”. Μετέπειτα συνέκρινε το αποτέλεσμα, τα με τον μισθό του από το ποδόσφαιρο. Τα ευρήματα ήταν εκπληκτικά και ξάφνιασαν τους πάντες. Σύμφωνα λοιπόν με την μελέτη, ο Ρονάλντο έγινε πλουσιότερος από τις αναρτήσεις του στο ίνσταγκραμ το τελευταίο έτος, κατά 47,8 εκατομμύρια δολάρια. Ποσό πολύ μεγαλύτερο από το ετήσιο συμβόλαιο που έχει με την Γιουβέντους και ανέρχεται στα 34 εκατομμύρια δολάρια. Να σημειωθεί ότι, Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, βγάζει από τις διαφημίσεις στα ίνσταγκραμ, περίπου 25.000.000 $ παραπάνω το χρόνο σε σχέση με τον Λιονέλ Μέσι.

Το επίσης αξιοσημείωτο με την περίπτωση του Ρονάλντο έχει να κάνει με την αναλογία “follower” και την ηλικία του. Ο επιθετικός της “μεγάλης Κυρίας”, παρότι βρίσκεται σε ποδοσφαιρικά προχωρημένη ηλικία, ελκύει ακόμα το κοινό με την ίδια καθολικότητα, όπως και τότε που ήταν νεότερος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version