Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι: “Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχω δει ποτέ”
Μπαρτσελόνα

Μέσι: “Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχω δει ποτέ”

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον Ρονάλντο ο Λιονέλ Μέσι, όπως τόνισε με δηλώσεις του σε διεθνή ΜΜΕ όσον αφορά το ταλέντο του παλαίμαχου φορ.

27.10.2019 | 13:06

Όταν ο Λιονέλ Μέσι παίρνει την μπάλα στα πόδια του, τότε πολύ δύσκολα μπορεί να τον σταματήσει κάποιος. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει χρόνια τώρα. Όχι ένα και δύο. Αλλά παραπάνω από δέκα! Ο Αργεντινός επιθετικός έχει όλα εκείνα που θα ζήλευαν τόσοι και τόσοι αντίπαλοί του.

Τα έχει όλα στον μέγιστο βαθμό. Το έχει επιβεβαιώσει τόσες και τόσες φορές άλλωστε. Ωστόσο, ποιος είναι κατά τον ίδιο ο καλύτερος επιθετικός όλων των εποχών; Ο “Λέο” γι’ ακόμη μία φορά θέλησε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ρονάλντο.

Όχι αυτόν της Γιουβέντους. Αλλά για εκείνον που πέρασε τόσο από την Ίντερ όσο και από τη Μίλαν -στους “ροσονέρι” όχι και τόσο- με επιτυχία.

Αποθέωση από Μέσι!

Πολλοί θα διάλεγαν τον ίδιο τον Λιονέλ Μέσι. Μερικοί άλλοι τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Άλλωστε τα γκολ και τα κατορθώματα του Πορτογάλου επιθετικού πείθουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Όχι όμως και τον σούπερ σταρ της ισπανικής ομάδας που θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Γι’ αυτό και αποθέωσε τον Ρονάλτο με δηλώσεις του σε ξένα ΜΜΕ.

“Ήταν ένα πραγματικό φαινόμενο ο Ρονάλντο. Ο καλύτερος επιθετικός που έχω δει ποτέ μου. Για εμένα ήταν ο καλύτερος όλων των εποχών”, τα λόγια του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version