Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ο Ροντρίγκο έχει το ένστικτο του Killer”
Ρεάλ Μαδρίτης

“Ο Ροντρίγκο έχει το ένστικτο του Killer”

Ο Ροντρίγκο έχει τα ένστικο του Killer σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο θρυλικός μέσος της Μπαρτσελόνα.

31.10.2019 | 20:45

Ο Ροντρίγκο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια. Ο νεαρός επιθετικός έκανε πράγματα και θαύματα στην Σάντος αναγκάζοντας την “Βασίλισσα” να βγάλει από τα ταμεία της περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος το καλοκαίρι πήγε στη Μαδρίτη και ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν θέλει να ρίξει στα βαθιά τον 18χρονο ακραίο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα μικρό παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα στην Ευρώπη. Στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, ο Ροντρίγκο έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τον Βινίσιους Τζούνιορ. Ωστόσο η μεγάλη διαφορά των δυο παικτών είναι τα τελειώματα των φάσεων.

Ο…killer Ροντρίγκο

Από το μικρό δείγμα που έχουμε από τον Ροντρίγκο έχει δείξει ότι έχει πολύ καλύτερα τελειώματα των φάσεων. Ειδικότερα σε σχέση με τον Βινίσιους που έχει μεγάλο θέμα σε αυτό το κομμάτι. Αυτής της άποψης είναι και ο Ριβάλντο που σε πρόσφατη συνέντευξη του κλήθηκε να μιλήσει για τους δυο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

“Ο Ροντρίγκο έχει ανάλογη ποιότητα και προδιαγραφές με τον Βινίσιους. Ωστόσο η μεγάλη διαφορά υπάρχει στο τελείωμα των φάσεων. Σε αυτό το κομμάτι ο Ροντρίγκο είναι πολύ καλύτερος. Όσο περισσότερα παιχνίδια παίρνει στα πόδια του τόσο καλύτερος σκόρερ θα γίνεται.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version