Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το απίθανο ποσοστό ευστοχίας του Αγκουέρο!
Μάντσεστερ Σίτι

Το απίθανο ποσοστό ευστοχίας του Αγκουέρο!

Τρομακτικά εύστοχος ο Κουν Αγκουέρο στις προσπάθειες του για γκολ.

03.11.2019 | 15:50

Ο Αγκουέρο κρατάει στα χέρια του ένα απίθανο στατιστικό. O Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, έχει σημειώσει 9 τέρματα στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ και φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Μαζί του και οι Άμπραχαμ και Βάρντι που επίσης έχουν πανηγυρίσει από 9 τέρματα. Ο Κουν Αγκουέρο αποδεικνύεται τρομερά συνεπής στην επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, όντας από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος για πολλά χρόνια.

Παρόλα αυτά, το ότι έχει ξεκινήσει την σεζόν καυτός, δεν είναι κάτι καινούργιο για αυτόν. Το ιδιαίτερο της φετινής χρονιάς, είναι η ευστοχία του. Ο Αγκουέρο έχει επιχειρήσει 10 σουτ, που έχουν βρει εστία και από αυτά έχει σκοράρει στα 9. Μιλάμε για σχεδόν το απόλυτο! Δηλαδή για κάθε σουτ του Κουν που πηγαίνει προς το τέρμα, υπάρχει 90% πιθανότητα να καταλήξει στα δίχτυα. Ομολογουμένως απίστευτο στατιστικό! Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Ολιβιέ Ζιρου κάποια χρόνια πριν στην Άρσεναλ. Ο Γάλλος τότε είχε 5 γκολ στις 6 τελευταίες φορές που είχε ακουμπήσει την μπάλα. Διαφορετικό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό.

Ο δικηγόρος του διαβόλου

Πάντως για να κάνουμε και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου, υπάρχει και αρνητική ανάγνωση στο στατιστικό του Αγκουέρο. Ναι μεν είναι εντυπωσιακή η ευστοχία του Αργεντινού. Παράλληλα δεν υστερεί καθόλου σε γκολ, όντας στην κορυφή του πίνακα. Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι προτιμάει έναν επιθετικό πιο ενεργό , που να είναι πιο πολλές φορές μέσα στις φάσεις κι ας έχει χαμηλότερο ποσοστό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version