Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κασάνο: «Μόνο αυτός μπορεί να σώσει την Μίλαν»
Home Page

Κασάνο: «Μόνο αυτός μπορεί να σώσει την Μίλαν»

Ο Κασάνο θεωρεί πως υπάρχει ένας και μόνο ποδοσφαιριστής που μπορεί να αλλάξει άρδην την αγωνιστική εικόνα των Μιλανέζων!

04.11.2019 | 17:59

Ο Αντόνιο Κασάνο αναφέρθηκε στην Μίλαν, τονίζοντας πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο μόνος που μπορεί να την σώσει!

Ο Κασάνο μας έχει συνηθίσει σε… προκλητικές δηλώσεις. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη αυτήν την φορά. Ο Ιταλός αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στην Μίλαν. Οι «ροσονέρι» μετράνε την μία κακή εμφάνιση μετά την άλλη.

Η αλλαγή προπονητή δείχνει να μην μπορεί από μόνη της να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αυτό φάνηκε και στην τελευταία εντός έδρας ήττα από την Λάτσιο. Πλέον η εσωστρέφεια και η… γκρίνια έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικοι στο «Σαν Σίρο».

Αυτό θα προσπαθήσει να το αλλάξει η Μίλαν, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Κασάνο υποστήριξε πως οι άνθρωποι των Μιλανέζων, πρέπει να κάνουν τα πάντα για να φέρουν πίσω τον σπουδαίο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

«Ο Ζλάταν είναι η μοναδική ελπίδα για την Μίλαν. Μόνο αυτός μπορεί να ισορροπήσει την κατάσταση για τον σύλλογο. Θα κάνει αμέσως τους συμπαίκτες του καλύτερους, αν έρθει. Αυτόματα όμως θα φέρει ενθουσιασμό και ελπίδα σε όλο τον οργανισμό της Μίλαν, στην ομάδα και στους φιλάθλους. Δεν νομίζω πως δεν θέλει να επιστρέψει. Αν η Μίλαν του δώσει ένα καλό συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια 1-2 χρόνια, τότε πιστεύω πως θα δεχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version