Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λεονάρντο σε Ζιντάν: «Ας σταματήσει να μιλάει για τον Μπαπέ»
Home Page

Λεονάρντο σε Ζιντάν: «Ας σταματήσει να μιλάει για τον Μπαπέ»

Η συνεχής αναφορά του Ζινεντίν Ζιντάν στον Κίλιαν Μπαπέ, έφερε αντιδράσεις στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν!

07.11.2019 | 13:52

Ο Κίλιαν Μπαπέ είναι στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως, οι άνθρωποι της Παρί θέλουν να κόψουν κάθε σενάριο αποχώρησης του!

Είναι δεδομένο πως ο Κίλιαν Μπαπέ είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε κάθε ομάδα. Νέος σε ηλικία, με τεράστια ποιότητα και μεγάλες δυνατότητες. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με την Παρί μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο θεωρείται αρκετά δύσκολο το να μείνει στο Παρίσι!

Οι σειρήνες από την Μαδρίτης ολοένα και αυξάνονται για τον νεαρό επιθετικό. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει σαν τρελή να αποκτήσει τον Μπαπέ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη..

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στον 20χρονο άσο, αλλά έφερε την αντίδραση του τεχνικού διευθυντή της Παρί!

«Αυτός είναι που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Τώρα είναι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στο μέλλον κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, πάντα όμως έλεγε πως είναι όνειρο του να αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Μαδριλένων.

Από την άλλη ο Λεονάρντο υποστήριξε πως καλό θα ήταν να σταματήσει η όποια συζήτηση για τον Μπαπέ!

«Δεν έχει λογική αυτό που λένε. Πρέπει να σταματήσουν να μιλάνε για όνειρα. Αυτό πρέπει να σταματήσει, Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς», ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version