Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η νέα εξέλιξη στο θέμα Βενγκέρ – Μπάγερν!
Μπάγερν Μονάχου

Η νέα εξέλιξη στο θέμα Βενγκέρ – Μπάγερν!

Ανατροπή και επικείμενο ραντεβού μεταξύ Βενγκέρ και Μπάγερν την ερχόμενη εβδομάδα.

09.11.2019 | 17:05

Το όνομα του Αρσέν Βενγκέρ παίζει και πάλι πολύ δυνατά για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου. Μετά την άρνησή του Έρικ Τεν Χαγκ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “Βαυαρών”, τα φώτα έπεσαν πάνω στον πρώην τεχνικό της Άρσεναλ. Πολλά δημοσιεύματα υπήρχαν για την περίπτωση του και τον ενδεχόμενο “γάμο” του με την πρώτη ομάδα της Γερμανίας.

Ακόμα και ότι προτάθηκε από μόνος του, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, βγήκε προς τα έξω. Στο τελευταίο στάδιο των διαιρέσεων προς τον τύπο, είχαμε μείνει στο ότι η Μπάγερν έριξε πόρτα στον έμπειρο Αλσατό κόουτς. Κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει όμως. Ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ διέψευσε και το γεγονός ότι αυτοπροτάθηκε για τον πάγκο της Μπάγερν αλλά και ότι η ομάδα δεν τον θέλει.

Η νέα εξέλιξη

Σύμφωνα λοιπόν με ενημέρωση του ίδιου, οι δύο πλευρές πρόκειται να κάτσουν και να συζητήσουν την ερχόμενη εβδομάδα, για το ενδεχόμενο μιας επικείμενης συνεργασίας. Ο λόγος που το ραντεβού δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι ότι ο Βενγκέρ βρίσκεται στην Ντόχα, στην οποία και θα είναι μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Ο Βενγκέρ κάπως ενοχλημένος από αυτά που έχουνε βγει στον τύπο, εξήγησε ότι αυτή και μόνο αυτή είναι η πραγματική ιστορία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version