Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μινιολέ: “Και αυτογκόλ να βάλει ο Άλισον, πάλι βασικός θα είναι”
Home Page

Μινιολέ: “Και αυτογκόλ να βάλει ο Άλισον, πάλι βασικός θα είναι”

Ο Μινιολέ δεν έβρισκε νόημα στο να κάθεται μόνο στον πάγκο της Λίβερπουλ.

18.11.2019 | 15:15

Ο Μινιολέ μετά από 6 ολόκληρα χρόνια στην Λίβερπουλ, αποφάσισε να πάρει μεταγραφή για την Κλαμπ Μπριζ. Ο Βέλγος έχει υπάρξει βασικός, έχει υπάρξει και αναπληρωματικός, ποτέ δεν ήταν όμως το νούμερο ένα, που έψαχναν οι “Λιβερπούλινς” για το τέρμα τους. Εκείνος πάντως, ήταν πάντα τίμιος και πάλευε, δίνοντας το 100% για την ομάδα.

Ξαφνικά όμως, αποφάσισε να φύγει και να πάει να αγωνιστεί σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο. Αυτή η απόφαση ξάφνιασε πολλούς που αναρωτήθηκαν γιατί επέλεξε να κάνει κάτι τέτοιο. Ο Μινιολέ ήταν αφοπλιστικός. Ήξερε ότι δεν υπήρχε πλέον καμία πιθανότητα να είναι ο βασικός γκολκίπερ και πήγε κάπου που θα παίζει και θα είναι σημαντικός.

Η δήλωση Μινιολέ

Ο Βέλγος απαντώτας στην ερώτηση γιατί αποχώρησε από την Λίβερπουλ είπε: “Ακόμα κι αν ο Άλισον έσπρωχνε την μπάλα στα δικά του δίχτυα και σημείωνε αυτογκόλ, θα έμενε βασικός στο επόμενο ματς. Οπότε τι νόημα είχε για αυτό για μένα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version