Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ματέους: “Έχουν σταματήσει να μας φοβούνται”!
Μπάγερν Μονάχου

Ματέους: “Έχουν σταματήσει να μας φοβούνται”!

Ο Ματέους πιστεύει ότι η Μπάγερν πλέον έχει σταματήσει να φοβίζει...

10.12.2019 | 17:35

Η εικόνα της Μπάγερν Μονάχου την φετινή σεζόν προβληματίζει όλο και περισσότερο. Μπορεί και την περασμένη χρονιά σε αντίστοιχο σημείο να ήταν μακριά από την Ντόρτμουντ, τότε όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Αφενός ήταν η πρώτη σεζόν μετά από χρόνια που συνέβη κάτι τέτοιο, οπότε υπήρχε μια σχετική ανεκτικότητα. Και αφετέρου η φετινή Μπάγερν δεν έχει μόνο έναν αντίπαλο. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση και για να πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να εξουδετερώσει πολλούς διεκδικητές. Όπως είπε και ο Κίμιχ, για να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να πάμε μόνο με νίκες μέχρι το τέλος.

Ο Λόταρ Ματέους τώρα, μίλησε γενικότερα και έδωσε μια εξήγηση για την κατάσταση που βιώνει η ομάδα. Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου, είπε ότι η παρατεταμένη κακή εικόνα των “Βαυαρών“, έχει κάνει τους αντιπάλους της να “ξεψαρώσουν”. Δεν είναι πια η ομάδα που τρόμαζε κάθε αντίπαλο. Που κέρδιζε τα ματς με το όνομά της και μόνο. Μάλιστα θεωρεί ότι οι άλλες ομάδες, πιστεύουν ότι μπορούν να νικήσουν ακόμα και τα ματς στα οποία έχουν μείνει πίσω στο σκορ.

Η δήλωση Ματέους

“Οι αντίπαλοι έχουν χάσει τον φόβο όταν αντιμετωπίζουν την Μπάγερν. Ακόμα κι αν μείνουν πίσω στο σκορ, πιστεύουν ακόμα ότι μπορούν να νικήσουν. Και κάποιες το κάνουν κιόλας”…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version