Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα κεράσια…νίκησαν τον Λάμπαρντ
Τσέλσι

Τα κεράσια…νίκησαν τον Λάμπαρντ

Η Τσέλσι έπαθε...Βατερλό με την Μπόρνμουθ στην έδρα της.

14.12.2019 | 19:06

Η Τσέλσι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Πρεμιέρ Λιγκ φιλοξένησε την Μπόρνμουθ. Η ομάδα του Λάμπαρντ μετά την ήττα με 3-1 από την Έβερτον ήθελε να επιστρέψει στις νίκες. Τα κεράσια του Έντι Χάου με 16 βαθμούς βρισκόταν στην 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι στην αρχή απείλησαν πολλές φορές για γκολ τόσο με τον Άμπραχαμ στο 17′ και στο 45΄όσο και με την κεφαλιά του Πούλισιτς στο 39′. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ. Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ανέβαιναν και πιο πολύ.

Ο Κίνγκ στο 52′ έχασε μοναδική ευκαιρία όπως και ο Γκόσλινγκ στο 65′. Η Τσέλσι βέβαια λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Έμερσον στο 71′.

Στο 84′ όμως ο Γκόσλινγκ έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Τσέλσι. Μέσα στην μικρή περιοχή με γυρισμένη την πλάτη στο τέρμα έκανε ένα γύρισμα. Η μπάλα μπορεί να διώχθηκε πριν περάσει την γραμμή από αμυντικό της Τσέλσι αλλά με την βοήθεια του VAR το γκολ μέτρησε. Έτσι ο Γκόσλινγκ της Μπόρνμουθ διαμόρφωσε το 0-1.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version