Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι: “Πιο εύκολα για εμάς στο Μπερναμπέου”!
Μπαρτσελόνα

Μέσι: “Πιο εύκολα για εμάς στο Μπερναμπέου”!

Ο Μέσι ανέφερε ότι στο "Μπερναμπέου" είναι πιο εύκολα για την ομάδα του διότι έχει χώρους να επιτεθεί

17.12.2019 | 17:54

Η μέρα για το μεγαλύτερο ντέρμπι των ευρωπαϊκών γηπέδων σχεδόν έφτασε. Μπορεί να είχαμε καθυστέρηση λόγω της αναβολής υπό τον φόβο επεισοδίων. Μπορεί να υπήρξαν διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων για το πότε θα οριστεί το ματς. Πλέον όμως, είμαστε 24 ώρες μακριά από το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο παιχνίδι. Οι προετοιμασίες των δύο ομάδων έχουν ολοκληρωθεί και οι προπονητές καταστρώνουν τα τελευταία τους πλάνα. Στο πλαίσιο της μεγάλης αναμέτρησης λοιπόν, ο Λιονέλ Μέσι ρωτήθηκε για το παιχνίδι. Εκείνος, δήλωσε πανέτοιμος για το ματς, αλλά είπε και κάτι ενδιαφέρον για την διαφορά των δύο εδρών.

Ο Αργεντινός, αναφέρθηκε στην διαφορά που υπάρχει στα παιχνίδια όταν αυτά διεξάγονται στο “Καμπ Νου”, σε σχέση με αυτά που γίνονται στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Εξήγησε ότι το παιχνίδι της δικιάς του ομάδας παραμένει μεν ίδιο, αλλά η αντιμετώπιση από τον αντίπαλο διαφέρει. Από αυτό εν πολλοίς καθορίζεται η φύση του παιχνιδιού, αλλά πολλές φορές και το αποτέλεσμα του.

Οι χώροι του “Μπερναμπέου”

“Στο “Μπερναμπέου” συνήθως είναι πιο εύκολα για εμάς. Υπάρχουν πολλοί χώροι. Επειδή παίζουν στην έδρα τους αναγκάζονται να μας επιτεθούν κι έτσι βρίσκουμε χώρους. Στο “Καμπ Νου” είναι διαφορετικά. Παίζουν πιο πίσω, είναι κλειστά μεταξύ τους και προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version