Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Φόρτωσε” με τον Ρούντιγκερ ο Μουρίνιο!
Τότεναμ

“Φόρτωσε” με τον Ρούντιγκερ ο Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα "πήρε" με την αντίδραση του Ρούντιγκερ στην φάση με τον Σον και μίλησε υποτιμητικά για αυτόν.

24.12.2019 | 14:40

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι έχει πάντα πολύ ένταση. Μπορεί η συνάντηση Λάμπαρντ – Μουρίνιο να έκανε το κλίμα πιο ήρεμο και πιο φιλικό. Τα παρατράγουδα όμως, δεν έλειψαν ούτε φέτος. Την μεγαλύτερη ένταση την προκάλεσε η αποβολή του Σον. Ο Κορεάτης δέχτηκε ένα φάουλ από τον Ρούντιγκερ. Κατά την προσγείωσή του όμως στο έδαφος, έκανε μια μικρή κίνηση με το πόδι του, σαν να ήθελε να κλωτσήσει τον αντίπαλό του. Το VAR κάλεσε τον διαιτητή και εκείνος απέβαλε τον Σον με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παρά την χρήση του VAR και παρότι πράγματι ο Κορεάτης κάνει μια μικρή κίνηση, στην Τότεναμ θεωρούν την απόφαση άδικη. Μάλιστα κατέθεσαν έφεση κατά της κόκκινης κάρτας και περιμένουν την δικαίωσή τους από την επιτροπή. Να θυμίσουμε πως πάλι ο Σον είχε πάρει κόκκινη για το μαρκάρισμά του στον Αντρέ Γκόμεζ, αλλά η τιμωρία ακυρώθηκε μέσω της έφεσης.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τα πήρε στα “κρανίο”, όχι με τον διαιτητή, αλλά με τον Ρούντιγκερ. Ο Πορτογάλος θεωρεί ότι έκανε θέατρο και ουδέποτε δέχτηκε χτύπημα από τον ποδοσφαιριστή του. Μάλιστα, ο “special one” χρησιμοποίησε άκρως υποτιμητικές εκφράσεις σχολιάζοντας την συμπεριφορά του αμυντικού της Τσέλσι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μουρίνιο

Ο κόουτς των “σπερς” εκνευρίστηκε και δήλωση: “Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με την αντίδραση του Ρούντιγκερ. Στην Πρέμιερ Λιγκ που αγαπάμε, δεν έχουν θέση αντιδράσεις σαν αυτή του Γερμανού, Είσαι άντρας, σήκω πάνω και παίξε. Αυτή είναι η Πρέμιερ Λιγκ. Να πάει στην Λατινική Αμερική, στην Ιταλία, στην Ισπανία. Να πάει όπου θέλει. Αλλά εδώ δεν αντιδράμε έτσι. Είναι θέμα κουλτούρας”! 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version