Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρονάλντο: “Ο καλύτερος στην Ιταλία; Εγώ”!
Γιουβέντους

Ρονάλντο: “Ο καλύτερος στην Ιταλία; Εγώ”!

Ο Ρονάλντο είπε ξεκάθαρα ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ιταλία.

28.12.2019 | 15:37

Έλλειψη φαντασίας είχε ο δημοσιογράφος που ρώτησε τον Κριστιάνο Ρονάλτνο ποιον θεωρεί τον κορυφαίο της Σέριε Α. Φυσικά για τον Πορτογάλο δεν υπήρχε καμία άλλη απάντηση πέρα από το να διαλέξει τον εαυτό του. Είναι προφανές ότι ο επιθετικός της Γιουβέντους πιστεύει ότι είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, οπότε συγκεκριμένα για την Ιταλία, η επιλογή του ήταν ακόμα πιο εύκολη. Ενδιαφέρον θα είχε να μάθουμε ποιον θα διάλεγε ο Κριστιάνο εκτός από τον εαυτό του. Δυστυχώς όμως, δεν του έγινε τέτοια ερώτηση.

Μπορεί να μην έκανε και την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θεωρεί πως είναι ο κορυφαίος. Άλλωστε πήρε και το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος, κάτι που το χρησιμοποίησε και ως επιχείρημα. Πάντως, είναι δεδομένο ότι αθλητές του επιπέδου του Πορτογάλου, ακόμα και να μην το λένε στην κάμερα, σίγουρα θεωρούν ότι εκείνοι είναι οι καλύτεροι.

Η ατάκα του Ρονάλντο

“Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ιταλία; Ε ξέρεις… Εγώ φυσικά! Κέρδισα το βραβείου του κορυφαίου του πρωταθλήματος πριν λίγες μέρες. Οπότε, προς το παρόν τουλάχιστον, είμαι σίγουρα εγώ. Την επόμενη χρονιά, δεν ξέρω. Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές”, απάντησε ο Κριστιάνο με απόλυτη σιγουριά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version