Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Νόιερ αρνήθηκε να αφήσει παιχνίδια για τον Νούμπελ!
Μπάγερν Μονάχου

Ο Νόιερ αρνήθηκε να αφήσει παιχνίδια για τον Νούμπελ!

Ο Νόιερ αρνήθηκε να αφήσει τον Νούμπελ να παίξει 15 παιχνίδια σε περίπτωση μεταγραφής του στην Μπάγερν Μονάχου.

02.01.2020 | 15:17

Η Μπάγερν Μονάχου έχει δείξει εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα της Σάλκε Νούμπελ. Ο νεαρός γκολκίπερ δείχνει πως είναι εξαιρετική επένδυση για το μέλλον. Οι Βαυαροί φυσικά δεν θέλουν να αφήσουν τέτοια ευκαιρία αφού δεν ξεχνούν ότι από τους Βασιλικούς Μπλε είχε αποκτηθεί και ο Νόιερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT BILD ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου και πρώην ποδοσφαιριστής της Χασάν Σαλιχάμιντζιτς μίλησε με τον Νόιερ. Ο Βόζνιος υπεύθυνος του δήλωσε ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας επιθυμούν να μείνει στα pits για κάποια ματς ο Νόιερ για να παίξει ο Νούμπελ.

Ο Νόιερ έχει φιλοδοξίες και θεωρεί πως δεν θέλει να μοιράζεται το τέρμα. Αρνήθηκε φυσικά το αίτημα να δώσει 15 παιχνίδια στον νεαρό Γερμανό τερματοφύλακα. Επίσης επισημαίνει ότι θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι έστω και φιλικό να είναι.

Ο Νόιερ έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2021 και υπάρχει προοπτική να ανανεωθεί άλλα 2 χρόνια. Βέβαια εδώ μπαίνει στο προσκήνιο και η μεταγραφή του Νούμπελ που θα επηρεάσει την συμφωνία του Νόιερ με την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version