Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρήξη χιαστού ο Τσέιμπερς, 3 μήνες έξω ο Τίρνεϊ!
Άρσεναλ

Ρήξη χιαστού ο Τσέιμπερς, 3 μήνες έξω ο Τίρνεϊ!

Πολύ άτυχος ο νεαρός αμυντικός ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες από τα γήπεδα

02.01.2020 | 20:22

Συνεπής στο ραντεβού της με τους πολύμηνους τραυματισμούς ήταν για ακόμη μια φορά η… άμυνα της Άρσεναλ, με τους Κάλουμ Τσέιμπερς και Κίεραν Τίρνεϊ να είναι οι νέοι άτυχοι.

Ο Άγγλος αμυντικός αποχώρησε κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι με την Τσέλσι, με πολλούς να φοβούνται για σοβαρό τραυματισμό. τελικά η τύχη δεν ήταν με το πλευρό του 24χρονου ποδοσφαιριστή, με τις εξετάσεις να δείχνουν ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Το χειρουργείο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις επόμενες μέρες και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στους 7 με 8 μήνες. Διάστημα το οποίο βέβαια μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με την πρόοδο που θα σημειώσει στην αποθεραπεία του.

Όσο για την περίπτωση του Σκωτσέζου μπακ, θα απουσιάσει περίπου μέχρι τον Μάρτιο καθώς θα πραγματοποιήσει χειρουργείο στον ώμο. Ο Τίρνεϊ στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση των «κανονιέρηδων» με τη Γουέστ Χαμ τον περασμένο μήνα, στην οποία μετά από άτσαλη πτώση εξάρθρωσε τον ώμο του.

Δεδομένης της ιδιαίτερης αδυναμίας της Άρσεναλ στην αμυντική γραμμή και ακόμη δύο απουσίες ακόμη να προστίθονται, η απόκτηση αμυντικού μέσα στον Ιανουάριο είναι πλέον πιο απαραίτητη από ποτέ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version