Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιμεόνε: «Αυτός ο ποδοσφαιριστής καθόρισε τον τελικό»
Home Page

Σιμεόνε: «Αυτός ο ποδοσφαιριστής καθόρισε τον τελικό»

Ο Σιμεόνε μίλησε για τον παίκτη "κλειδί" που ήταν καταλυτικός στον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ!

13.01.2020 | 17:27

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρεί πως ο Φέντε Βαλβέρδε πήρε δίκαιο τον τίτλο του MVP!

Το Σούπερ Καπ της Ισπανίας κατέληξε στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά από έναν επεισοδιακό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι. Ο Τσόλο Σιμεόνε, ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του , ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Φέντε Βαλβέρδε!

«Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για να σκοράρουμε κάποιο γκολ. Ειδικά στο τέλος με τους Κορέα και Μοράτα. Ήμασταν καλύτεροι στο ματς απέναντι στην Ρεάλ, από αυτό κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ίσως να ήμασταν καλύτεροι στο τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό που μετράει είναι ποιος κερδίζει στο τέλος», είπε.

Ο τεχνικός των Ροχιμπλάνλος αποκάλυψε και τι είπε στον Ουρουγουανό άσο, μετά την λήξη της αναμέτρησης. Ο Αργεντινός προπονητής… δεν “μάλωσε” τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, αντιθέτως προσπάθησε να τον “παρηγορήσει” την ώρα που όλοι στην Ατλέτικο ήταν εξαγριωμένοι με την πράξη του.

«Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για τον τελικό κρίθηκε στο τέλος. Ο Βαλβέρδε πήρε αυτόν τον τίτλο δίκαια και… ήταν αυτός που κέρδισε τον τελικό. Έκανε την πιο σημαντική ενέργεια σε αυτόν τον τελικό. Αυτή η φάση ίσως κατέληγε σε γκολ για εμάς. Εγώ του είπα πως έκανε αυτό που έπρεπε σε εκείνη την φάση της αναμέτρησης. Τώρα μένει να δούμε για πόσους αγώνες θα τιμωρηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version