Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανρί: “Απέραντη θλίψη”!(pic)
Άρσεναλ

Ανρί: “Απέραντη θλίψη”!(pic)

Το δικό του αντίο είπε στον μεγάλο Κόμπι Μπράιαντ, ο Τιερί Ανρί.

27.01.2020 | 15:20

Από την στιγμή που το τραγικό γεγονός του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και της μικρής του κόρης έγινε γνωστό, αθλητές από όλο τον κόσμο εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους, μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε και κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει το γεγονός χωρίς να εκφράσει την λύπη του για αυτό το απίστευτα στενάχωρο γεγονός. Ένας από τους πολλούς που το έκαναν ήτα και ο Τιερί Ανρί. Ο Γάλλος γνώριζε τον Κόμπι και θέλησε να εκφράσει κι αυτός με την σειρά του την θλίψη του, μαζί με τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων.

Ο Ανρί ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, εικόνες που είναι μαζί με τον αδικοχαμένο θρύλο του ΝΒΑ. Αυτές τις συνόδεψε με ένα μικρό κειμενάκι, που εξέφραζε τα συναισθήματά του για αυτό που συνέβη. Εκτός απ΄τα συλλυπητήρια, ο Ανρί έκλεισε τα λόγια του γράφοντας τις λέξεις “έμπνευση”, “θρύλος”.

Δείτε το ποστάρισμά του

“Απέραντη θλίψη όταν ακούς αυτά τα νέα για τον Κόμπι και την κόρη του και όλους αυτούς που επέβαιναν στο ελικόπτερο που έπεσε. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με τις οικογένεια. Επίσης και με τις οικογένειες των άλλων θυμάτων. Έμπνευση. Θρύλος. R.I.P.”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version