Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σόλσκιερ : “Με συνταγή…Παρί στο Έτιχαντ η Γιουνάιτεντ”!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ : “Με συνταγή…Παρί στο Έτιχαντ η Γιουνάιτεντ”!

Δύσκολο να ξεχάσει τη μεγαλύτερη νίκη του ο Σόλσκιερ

28.01.2020 | 19:17

Μία μέρα πριν τον επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ απέναντι στη Σίτι, ο Σόλσκιερ θυμήθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν έχει και άδικο. Η μισή Γιουνάιτεντ επισκέφτηκε πέρσι το Παρίσι, έχοντας ηττηθεί με 0-2 στο πρώτο ματς. Κανείς δεν υπολόγιζε στην ομάδα του Σόλσκιερ, όμως με μια μυθική ανατροπή, επικράτησε με 1-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα πέρασε με 1-3 από το Ολντ Τράφορντ στο πρώτο ματς, ωστόσο ο Σόλσκιερ δεν χάνει την πίστη του. Επανέφερε λοιπόν στη μνήμη των παικτών του το περσινό ματς, για να τους υπενθυμίσει ότι όλα είναι πιθανά.

“Το έχουμε κάνει απέναντι σε πολύ καλές ομάδες, οπότε γιατί όχι. Επίσης, το Δεκέμβριο κερδίσαμε στο Έτιχαντ για την Πρέμιερ Λίγκ κι αυτό μας δίνει επιπλέον ελπίδες. Δεν μπορούμε μόνο να αμυνθούμε, οφείλουμε να πάρουμε τη μπάλα και να κάνουμε παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς και το παιχνίδι απέναντι στην Παρί αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για αυτό που χρειαζόμαστε. Είναι δύσκολο, αλλά αν σκοράρουμε πρώτοι, τότε όλα γίνονται. Μπορεί να μας λείπει ο Ράσφορντ και ο ΜακΤόμινει, αλλά οι διαθέσιμοι παίκτες μου θα δώσουν τα πάντα”.

Η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει ότι έχει τη δυναμική για την ανατροπή, όμως ούτε η Σίτι πείθει το τελευταίο διάστημα. Ο Σόλσκιερ οφείλει να παίξει και το τελευταίο του χαρτί, κυνηγώντας ένα αποτέλεσμα που θα γλυκάνει αρκετά τη φετινή -απογοητευτική- σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version