Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χαμόγελα με Κιελίνι στην Γιούβε!(pic)
Γιουβέντους

Χαμόγελα με Κιελίνι στην Γιούβε!(pic)

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κιελίνι.

05.02.2020 | 11:35

Με ένα χαρμόσυνο νέο ξεκίνησε την προετοιμασία της η Γιουβέντους για το εκτός έδρας παιχνίδι της με την Βερόνα. Ο αρχηγός της “γηραιάς κυρίας” επέστρεψε στις προπονήσεις, σκορπώντας χαμόγελα σε όλα τα μέλη της ομάδας. Ο μεγάλος Τζόρτζιο Κιελίνι πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με το γόνατό του, αλλά σιγά σιγά δείχνει έτοιμος να κοιτάξει παρακάτω. Ο Ιταλός, 5 μήνες μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού και την επέμβαση που υποβλήθηκε, πήρε ξανά μέρος σε προπόνηση της ομάδας του. Φυσικά ο αρχηγός της Γιουβέντους έβγαλε μόνο ένα μέρος αυτής, μιας και είναι νωρίς ακόμα για να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα.

Ο Κιελίνι τα πηγαίνει εξαιρετικά στην αποθεραπεία του. Παρότι είναι σε ποδοσφαιρικά προχωρημένη ηλικία, αντεπεξήλθε όπως θα έπρεπε στην επέμβαση στο γόνατο, ενώ και η αποθεραπεία του έχει κυλήσει παραπάνω από καλά. Παρόλα αυτά η επιστροφή του αργεί ακόμα. Χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα μέχρι να είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά. Για αρχή πάντως, η συμμετοχή στην προπόνηση ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι.

Δείτε την εικόνα

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version