Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δίνει και Βινίσιους για Μπαπέ η Ρεάλ!
Παρί Σεν Ζερμέν

Δίνει και Βινίσιους για Μπαπέ η Ρεάλ!

Στην Ρεάλ θέλουν να κάνουν ακόμα πιο... ελκυστική την προσφορά τους για την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ!

07.02.2020 | 15:26

Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να φέρουν στην Ισπανία τον Κίλιαν Μπαπέ…

Αν και είναι ακόμα νωρίς, τα μεγαθήρια της Ευρώπης προετοιμάζουν τις μεταγραφικές κινήσεις τους ενόψει του καλοκαιριού. Είναι δεδομένο στο τέλος της σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσεις τις συζητήσεις για την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ..

Οι προηγούμενες κινήσεις της έπεσαν στο κενό. Αλλά πλέον οι Μαδριλένοι έχουν αποφασίσει να κάνουν τα πάντα για να γίνει επιτέλους αυτή η μεταγραφή. Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ το έχει πάρει… προσωπικά και όλοι γνωρίζουμε πως αν θέλει κάτι, πάντα βρίσκει τον τρόπο να το αποκτήσει, όπως έγινε και με τον Εντέν Αζάρ.

Με σύμμαχό τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή οι μερένχες θα κάνουν μια άκρως “ηχηρή” προσφορά προς την Παρί Σεν Ζερμέν. Με δεδομένο πως ο Μπαπέ θα αρνηθεί το νέο συμβόλαιο που θα τους προσφέρουν οι Γάλλοι, η μετακίνησε του στην Μαδρίτη συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Σύμφωνα με Μέσα από την Ισπανίας, οι άνθρωποι των μερένχες εκτός από οικονομικό αντάλλαγμα, σκέφτονται να δώσουν και έμψυχο δυναμικό. Μάλιστα έχουν καταλήξει στο όνομα αυτού. Ο Βινίσιους δεν έχει πείσει τους Μαδριλένους και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτός που θα μπει στην.. προσφορά προς τους Παριζιάνους, προκειμένου να γίνει πιο ελκυστική η προσφορά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version