Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οζίλ “Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμη θα βρίσκομαι στην Άρσεναλ”
Άρσεναλ

Οζίλ “Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμη θα βρίσκομαι στην Άρσεναλ”

Μόνο σίγουρος δεν είναι ο Οζίλ για το μέλλον του στην Άρσεναλ

10.02.2020 | 20:12

Ο Μεσούτ Οζίλ ανέφερε σε δηλώσεις του ότι το μέλλον του στην Άρσεναλ παραμένει αβέβαιο. Παρόλο που με τον Αρτέτα στον πάγκο ο Οζίλ νιώθει ξανά σημαντικός, αυτό δεν του εξασφαλίζει σίγουρα μια θέση στο ρόστερ των “κανονιέρηδων” και για τα επόμενα χρόνια.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει καθιερωθεί στην εντεκάδα με το νέο προπονητή, αφού μόλις σε ένα παιχνίδι δεν ήταν βασικός. Όμως, με το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ο Οζίλ ακούγεται ήδη για διάφορες ομάδες, με τη Φενέρμπαχτσε και το MLS να δείχνουν οι επικρατέστεροι προορισμοί του.

Δείτε τις δηλώσεις του Γερμανού σταρ

“Μετά από αυτή τη σεζόν, έχω συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Μετά από αυτό δεν ξέρω τι θα συμβεί. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να τα δίνω όλα για την ομάδα, για τον εαυτό μου. Θέλω να παίζω καλά και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον”.

Η Άρσεναλ βρίσκεται στη 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, με 10 βαθμούς να τη χωρίζουν από την πρώτη τετράδα. Με τον Αρτέτα μετρά μόλις μία νίκη σε οκτώ ματς πρωταθλήματος, όμως ο Οζίλ δείχνει αισιόδοξος. Μάλιστα, φαίνεται να πιστεύει ακόμα πως η Άρσεναλ μπορεί να προλάβει το τρένο της τετράδας.

“Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη σεζόν. Ωστόσο, θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, να μαζεύουμε πόντους και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ δύσκολο, όμως με τον Αρτέτα έχουμε βελτιωθεί πολύ και μπορούμε να τα πάμε καλύτερα”

Επόμενο παιχνίδι της Άρσεναλ είναι εκείνο με τη Νιούκαστλ στο Έμιρειτς. Εκεί, η ομάδα του Αρτέτα θα ψάξει την έβδομη(!) νίκη της στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, το μυαλό των παικτών θα βρίσκεται και στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς ακολουθεί η πρώτη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη. Η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω του Γιουρόπα μοιάζει ως το πιο ρεαλιστικό σενάριο για τους Λονδρέζους. Η Άρσεναλ θα τα δώσει όλα για να βρεθεί και πάλι στον τελικό όπως πέρσι, θέλοντας όμως αυτή τη φορά να κατακτήσει και το τρόπαιο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version