Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σόλσκιερ : “Ο Iγκάλο θα μπει στην αποστολή για την Τσέλσι”
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ : “Ο Iγκάλο θα μπει στην αποστολή για την Τσέλσι”

Με όλες τις μεταγραφές κόντρα στην Τσέλσι η Γιουνάιτεντ

11.02.2020 | 18:46

O Oντιόν Ιγκάλο…δεν κρατιέται για το ντεμπούτο του στη Γιουνάιτεντ. Το νέο απόκτημα των “κόκκινων διαβόλων” θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι της Δευτέρας με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ. Ο Ιγκάλο αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Ράσφορντ. Με τη μεταγραφή του στο Ολντ Τράφορντ εκπλήρωσε ένα από τα όνειρά του και μένει να δείξει και στο γήπεδο ότι άξιζε την ευκαιρία.

Ο προπονητής της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για το…νεοσύλλεκτο επιθετικό και ξεκαθάρισε :

“O Iγκάλο θα ταξιδέψει μαζί μας στο Λονδίνο. Θα τσεκάρουμε τη φυσική του κατάσταση αυτή την εβδομάδα και νομίζω πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την Τσέλσι. Προφανώς και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί το συντομότερο. Πάντως, ανυπομονεί για να παίξει για την ομάδα μας”

Ο Σόλσκιερ αναφέρθηκε και στο έτερο μεταγραφικό απόκτημα του χειμώνα, τον Μπρούνο Φερνάντες. Όπως και ο Ντάνιελ Τζέιμς, ο Νορβηγός μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον νέο παίκτη του.

Ο Σόλσκιερ οφείλει πλέον να βάλει τους νεοφερμένους παίκτες στην εξίσωση και να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα, αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ βρίσκεται στον γύρο των 16 στο αγγλικό κύπελλο. Ο μεγάλος στόχος στη Γιουνάιτεντ είναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Στην κατάκτηση τίτλων.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version