Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντε Γιονγκ: “Δεν μπορώ να πω στον Μέσι τι πρέπει να κάνει”!
Μπαρτσελόνα

Ντε Γιονγκ: “Δεν μπορώ να πω στον Μέσι τι πρέπει να κάνει”!

Ο Ντε Γιονγκ μίλησε για την σχέση του με τον Λιονέλ Μέσι και τους διαλόγους τους.

24.02.2020 | 15:05

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ ήταν η μεγάλη μεταγραφή της Μπαρτσελόνα, για το περασμένο καλοκαίρι. Ο νεαρός Ολλανδός εντυπωσίασε τους Καταλανούς με την πορεία του Άγιαξ μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αναγκάζοντάς τους να δαπανήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον κάνουν δικό τους. Στην Βαρκελώνη πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Ντε Γιονγκ. Θέλουν να στηριχτούν πάνω του και θεωρούν ότι μπορεί να είναι ο επόμενος ηγέτης στο χώρο του κέντρου. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι έχει χαρακτηριστεί ως ο νέος Ινιέστα.

Ο Ντε Γιονγκ από τους πρώτους κιόλας μήνες, λογίζεται ως βασικός. Και επί Βαλβέρδε και επί Σετιέν, ο νεαρός αγωνίζεται πολύ και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της ομάδας. Αυτές οι παραπάνω ευθύνες, τον μεταθέτουν αυτόματα στους σημαντικούς παίκτες της Μπάρτσα. Αυτούς που μετά το ματς, συζητούν τι δεν πήγε καλά με τον Μέσι…

Ο Ντε Γιονγκ ρωτήθηκε για την σχέση του με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. Σε αντίθεση με ότι γίνεται συνήθως, ο Ολλανδός δεν περιέγραψε τον Μέσι ως πολύ προσιτό άνθρωπο. Μάλλον ακόμα τον έχει πάρει από φόβο και δεν έχει ταιριάξει μαζί του. Προφανώς ανέφερε ότι μιλάνε όταν βρίσκονται στα αποδυτήρια, ποτέ όμως με τις ώρες και ποτέ για να του πει ο Ντε Γιονγκ τα λάθη του.

Δεν θα πω στον Μέσι τι πρέπει να κάνει

“Φυσικά και μιλάω μαζί του μερικές φορές. Όχι να κάτσουμε κάτω και να τα πούμε για μισή ώρα. Όμως μιλάμε. Μου λέει τι θα ήθελε από εμένα να κάνω στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ βέβαια δεν του λέω τι πρέπει να κάνει εκείνος(γέλια)”, ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version