Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σάντσο: Ο Χάαλαντ σκοράρει από κάθε γωνία!
Ντόρτμουντ

Σάντσο: Ο Χάαλαντ σκοράρει από κάθε γωνία!

Για τον Χάαλαντ και την μέχρι τώρα συνεργασία τους μίλησε ο Τζέιντον Σάντσο.

04.03.2020 | 09:38

Οι Έρλινγκ Χάαλαντ και Τζέιντον Σάντσο, είναι αυτή την στιγμή ίσως τα δύο μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου. Η Ντόρτμουντ έχει την χαρά αλλά και την ικανότητα (και αυτή χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις) να έχει και τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεσή της. Οι δυο τους συνεργάζονται άψογα και μαζί προσπαθούν να οδηγήσουν την ομάδα τους όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτή την στιγμή κυνηγούν την Μπάγερν στο πρωτάθλημα Αγγλίας, ενώ θα πάνε στο Παρίσι να παίξουν στα ίσια την πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σάντσο μίλησε για το φαινόμενο που λέγεται Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός έκανε πράγματα και θαύματα στην Σάλσμπουγκ και η Ντόρτμουντ πολύ έξυπνα και γρήγορα κινήθηκε για την απόκτησή του. Στην Βεστφαλία, τα πηγαίνει εξίσου περίφημα, σκοράροντας κατά ριπάς και συνεχίζοντας να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ο Σάντσο, φαίνεται πολύ χαρούμενος που τον έχει στην ομάδα του.

Οι δηλώσεις Σάντσο

“Είναι πραγματικά θαυμάσιος. Σκοράρει από κάθε γωνιά του γηπέδου και πάντα μια ομάδα απολαμβάνει να έχει ένα καθαρόαιμο επιθετικό σαν κι αυτόν. Παίζοντας πίσω από αυτόν στο γήπεδο είναι κάτι πολύ όμορφο. Ξέρω που να τον βρω και που να ακριβώς θέλει την μπάλα. Καταλαβαινόμαστε ήδη τέλεια”, ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version