Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιμπραΐμοβιτς: «Αν ο ιός δεν έρθει σε μένα, θα πάει ο Ζλάταν σε αυτόν»
Μίλαν

Ιμπραΐμοβιτς: «Αν ο ιός δεν έρθει σε μένα, θα πάει ο Ζλάταν σε αυτόν»

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς απείλησε στα ίσα τον ιό και έστειλε το μήνυμα του για την καταπολέμηση του!

18.03.2020 | 15:52

Με την Ιταλία βυθισμένη στην κρίση λόγω του θανατηφόρου ιού Covid-19, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλησε να στείλει το μήνυμα του για «την χώρα που του έχει προσφέρει τόσα πολλά».

Ένας ιδιαίτερα σοβαρός «Ίμπρα» μίλησε στην για την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και τον τρόπο μέσω του οποίου θα βοηθήσει στην καταπολέμηση του ιού, χωρίς να παραλείψει στο τέλος να κάνει και το τόσο… Ζλάταν σχόλιο του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ιμπραΐμοβιτς:

«Η Ιταλία μου έχει δώσει πάρα πολλά και θα ήθελα να επιστρέψω ένα μικρό μέρος από αυτά σε αυτές τις δραματικές στιγμές. Θέλω ν’ ανταποδώσω στη χώρα που αγαπάω. Αποφάσισα μαζί με ανθρώπους που δουλεύουν για εμένα, να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία και χρησιμοποιώ την δύναμη της επικοινωνίας για να διαδοθεί το μήνυμα. Είναι σοβαρό θέμα και δεν θέλω να μείνει σε αυτό το βίντεο. Θέλω τη βοήθεια και τη γενναιοδωρία και των συναδέλφων μου και των υπόλοιπων αθλητών αλλά και όσων θέλουν είτε με μια μικρή είτε με μεγάλη συνεισφορά να βοηθήσουν να διώξουμε τον ιό.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τα νοσοκομεία μας και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται μέρα – νύχτα για να σώσουν ζωές. Σήμερα, είμαστε εμείς εκείνοι που πρέπει να τους στηρίξουμε. Ας ενωθούμε όλοι κι ας διώξουμε τον κορονοϊό για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς.

Και μην ξεχνάτε: Αν δεν έρθει ο ιός στον Ζλάταν, ο Ζλάταν θα πάει στον ιο» ανέφερε στην κατακλείδα του μηνύματος του ο επιθετικός της Μίλαν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version