Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η στήριξη του Αλντερβέιρελντ σε γιατρούς και νοσηλευτές
Τότεναμ

Η στήριξη του Αλντερβέιρελντ σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ο Αλντερβέιρελντ προχωρά σε δωρεά τάμπλετ σε γιατρούς και νοσηλευτές, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούν λόγω της πανδημίας

22.03.2020 | 19:37

Ο Τόμπι Αλντερβέιρελντ αναγνωρίζει τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές και προχωρά σε μια αξιέπαινη κίνηση.

Όπως ανακοίνωσε μέσω twitter, ο αμυντικός της Τότεναμ θα κάνει δωρεά πολλών τάμπλετ στα νοσοκομεία, προκειμένου όλο το ιατρικό προσωπικό να μπορεί να επικοινωνεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι, ο Βέλγος αμυντικός δείχνει το παράδειγμα σε όσους ανθρώπους έχουν την οικονομική δυνατότητα για να βοηθήσουν σε αυτή την πραγματικά κρίσιμη συγκυρία.

Τα λόγια του Αλντερβέιρελντ

“Ελπίζω όλος ο κόσμος να ακολουθεί τις οδηγίες της κυβέρνησης. Όλοι πρέπει να συμμορφωθούμε για να σταματήσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού. Ο ιός δημιουργεί πολλές ανάγκες, πολλές δυσκολίες. Μία από αυτές είναι η έλλειψη της προσωπικής επαφής.

Άνθρωποι που νοσούν δεν μπορούν να δουν τους φίλους τους και την οικογένειά τους. Έτσι, το πλάνο μου είναι να δωρίσω τάμπλετ στα νοσοκομεία. Έτσι, οι άνθρωποι θα μπορούν να μιλούν μέσω κάμερας με τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω ολοκληρώσω αυτή την κίνηση”.

Ο Βέλγος έκλεισε το βίντεό του καλώντας όποιον είναι σε θέση να προσφέρει βοήθεια, να το πράξει.

“Όποιος μπορεί να βοηθήσει, παρακαλώ να το κάνει! Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ. Παρακαλώ μείνετε ασφαλείς”!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version