Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σίτι και Μπάρτσα “μάχονται” για τον νέο Βεράτι
Παρί Σεν Ζερμέν

Σίτι και Μπάρτσα “μάχονται” για τον νέο Βεράτι

Για την απόκτηση του νεαρού άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Εντουάρντ Μικού ενδιαφέρονται Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι κι είναι έτοιμες να τον διεκδικήσουν.

26.03.2020 | 00:46

Από τις ικανότητες και το ταλέντο του 17χρονο μέσου της Παρί έχουν εντυπωσιαστεί Μπαρτσελόνα και Σίτι. Ο παίκτης που έχει χαρακτηριστεί ως νέος Βεράτι αγωνίζεται σε επίπεδο νέων στην γαλλική ομάδα και οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει πολλούς ενδιαφερόμενους.

Οι “μπλαουγκράνα” παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη του παίκτη και θεωρούν πως έχει λαμπρό μέλλον. Για τον λόγο αυτό θέλουν να τον εντάξουν στην δεύτερη ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας. Μάλιστα, έχοντας χάσει αρκετά ταλέντα τα τελευταία χρόνια από την Παρί, οι Καταλανοί είναι πλέον έτοιμοι να πάρουν εκδίκηση.

Στην προσπάθεια τους αυτή πάντως το πιο μεγάλο εμπόδιο είναι η Σίτι. Η αγγλική ομάδα εξέφρασε πρόσφατα έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου τον έχουν παρακολουθήσει κι έχουν στείλει αναλυτικές αναφορές στον Γκουαρντιόλα για τις ικανότητες του. Ο ίδιος έχει εντυπωσιαστεί με όσα έχει δει κι έχει δώσει το πράσινο φως στην διοίκηση για να κινηθεί για τον Μικού.

Κλειδί στην υπόθεση, το συμβόλαιο του παίκτη

Η συμφωνία του νεαρού με την Παρί λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Όσο δεν ανανεώνεται λοιπόν, τόσο πιο πολύ θα παίρνουν θάρρος οι ενδιαφερόμενες ομάδες. Πάντως, για την ώρα ο 17χρονος δεν θέλει να επεκτείνει την συνεργασία του καθώς θέλει να εξετάσει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Την περίπτωσή εξετάζουν επίσης οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Βαλένθια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version