Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιβραβεύει τον Γκατούζο η Νάπολι!
Νάπολι

Επιβραβεύει τον Γκατούζο η Νάπολι!

Η διοίκηση της Νάπολι προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Τζενάρο Γκατούζο!

07.04.2020 | 16:34

Ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στον πάγκο της Νάπολι. Μετά την αποχώρηση του Αντσελότι από τους Ναπολιτάνους, η διοίκηση της ομάδας είδε στο πρόσωπο του Γκατούζο έναν προπονητή που θα αλλάξει ριζικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Πάντως το έργο του έμπειρου πλέον τεχνικού στους πρώτους μήνες δεν ήταν και τόσο εύκολα. Αντιθέτως υπήρχαν αρκετές δύσκολες στιγμές. Μάλιστα, αρκετές φορές υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία θεωρούσαν πως ο Γκατούζο θα αποχωρήσει άμεσα.

Το συμβόλαιο του με τους «παρτενοπέι» λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο φαίνεται πως… η συνεργασία μεταξύ των δύο θα επεκταθεί!

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία η διοίκηση της Νάπολι αποφάσισε να στηρίξει όσο δεν πάει τον Ιταλό προπονητή. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ντε Λαουρέντις, ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 42 πρώην τεχνικό της Μίλαν.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν συμφωνήσει και θα υπήρξε επίσημη ανακοίνωση μέσα στον Μάρτιο. Ωστόσο, τα όσα έγιναν με την πανδημία, έχουν φέρει όπως είναι αναμενόμενο το ποδόσφαιρο σε δεύτερο πλάνο.

Πάντως ο Τζενάρο Γκατούζο έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει την δικιά του Νάπολι με τους ανθρώπους της ομάδας να του δίνουν το ελεύθερο. Με την έναρξη της αγωνιστικής δράσης θα υπάρξει και η ανακοίνωση από τους Ναπολιτάνους, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version