Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όλοι βλέπουν τον Μέσι για… Θεό, ο Λουίς Φελίπε ούτε κατά διάνοια!
Μπαρτσελόνα

Όλοι βλέπουν τον Μέσι για… Θεό, ο Λουίς Φελίπε ούτε κατά διάνοια!

Συνήθως το σύνολο των αντιπάλων του Λιονέλ Μέσι ζει και αναπνέει για μια αφιέρωση, μια φανέλα, κάτι. Ο Λουίς Φελίπε δεν σκέφτηκε ποτέ με αυτόν τον τρόπο.

08.04.2020 | 14:00

Λουίς Φελίπε και Λιονέλ Μέσι βρέθηκαν πολλάκις αντιμέτωποι σε επίπεδο Λα Λίγκα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Ισπανία διαγράφοντας εκεί λαμπρή καριέρα. Ξεκίνησε την πορεία του στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ωστόσο άφησε γερό στίγμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύο όμορφες εποχές, δύο γεμάτες τετραετίες, καθώς μεσολάβησε το αποτυχημένο πέρασμα στην Τσέλσι.

Όπως είναι φυσικό με τόσα χρόνια παρουσίας στα ισπανικά γήπεδα… βαρέθηκε να βλέπει μπροστά του τους ίδιους αντιπάλους. Ένας από αυτούς η Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς ως γνωστόν τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια να εκπροσωπούνται από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός είναι ένας από τους παίκτες που άπαντες στον πλανήτη θέλουν να ζήσουν στο ίδιο χορτάρι.

Σεβασμός στον Μέσι αλλά…

Οι περισσότεροι περιμένουν το τέλος του αγώνα για να τον αισθανθούν πιο κοντά τους. Μια φωτογραφία, μια φανέλα πολύ περισσότερο είναι το μεγαλύτερο λάφυρο που προσδοκούν. Για τον Φελίπε Λουίς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Βρέθηκε απέναντί τους δεκάδες φορές, ωστόσο ποτέ δεν σκέφτηκε κάτι από τα παραπάνω.

Σε πρόσφατη δήλωσή του μάλιστα είπε ακριβώς τι αισθανόταν όλα αυτά τα χρόνια. «Ποτέ δεν ζήτησα τη φανέλα του Μέσι γιατί έπαιζα για να τον νικήσω και όχι να λέω ότι έπαιζα απέναντι του» ανέφερε ο Βραζιλιάνος. Η δήλωση αυτή μπορεί να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, ωστόσο ένα είναι δεδομένο. Όντως οι μονομαχίες στα αριστερά της άμυνας της Ατλέτικο στα ντέρμπι με τους «Μπλαουγκράνα» ήταν επικές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version