Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέρι: “Κλαίγαμε όταν απολύθηκε ο Μουρίνιο. Ζητήσαμε από τη διοίκηση να ανακαλέσει”!
Τσέλσι

Τέρι: “Κλαίγαμε όταν απολύθηκε ο Μουρίνιο. Ζητήσαμε από τη διοίκηση να ανακαλέσει”!

Ο Τζον Τέρι αποκάλυψε πως η απόλυση του Μουρίνιο το 2007 ήταν ένα σοκ για τους παίκτες της Τσέλσι. Παράλληλα, αποθέωσε τον Πορτογάλο ως προπονητή, αλλά και ως άνθρωπο

24.04.2020 | 14:18

Ο Τζον Τέρι πήγε το χρόνο πίσω και αποκάλυψε τι συνέβη το 2007, όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο απολύθηκε από την Τσέλσι. Ο Πορτογάλος προπονητής ανέβασε επίπεδο τους “μπλε”, αφού τους οδήγησε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ το 2005 και το 2006.

Ωστόσο, τη σεζόν 2007-08 τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλά. Έτσι, ο Αμπράμοβιτς πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο του Special One. Όπως αποκάλυψε ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι, αυτή η εξέλιξη στεναχώρησε πολύ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Κάποιοι ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ ορισμένοι ζήτησαν από τη διοίκηση να ανακαλέσει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Οι δηλώσεις του Τέρι

“Κλαίγαμε όλοι. Υπήρχαν πολλές συζητήσεις για το μέλλον του Μουρίνιο, αφού δεν τα πηγαίναμε καλά εκείνη τη σεζόν. Ώσπου μια μέρα ήρθε και μας ανακοίνωσε ότι απολύθηκε.

Ήρθε στα αποδυτήρια και μας αγκάλιασε έναν έναν. Όλοι ξέσπασαν σε κλάματα. Σκεφτόμασταν ότι χάναμε έναν άνθρωπο που ήταν σαν πατέρας μας.

Πήγαμε στη διοίκηση και ζητήσαμε να πάρει πίσω την απόφαση. Ήταν μια βιαστική απόφαση, ο Μουρίνιο ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχαμε ποτέ.

Ήταν πολύ απαιτητικός μαζί μας. Μας πίεζε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Καταφέραμε πολλά πράγματα μαζί του, ωστόσο η διοίκηση δεν άλλαξε τη στάση της

Έχουμε ακόμα επαφή με το Ζοσέ. Τα παιδιά μου τον θαυμάζουν πολύ. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, παρόλο που ο κόσμος απέξω δεν μπορεί να το δει “.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version