Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επιστρέφει η Λα Λίγκα και θα παίζει μπάλα κάθε μέρα!
Primera División

Επιστρέφει η Λα Λίγκα και θα παίζει μπάλα κάθε μέρα!

Την επάνοδό της στην δράση σχεδιάζει η ισπανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με τον πρόεδρό της να κάνει δηλώσεις για τα νέα δεδομένα.

11.05.2020 | 18:30

Την επανέναρξη της Λα Λίγκα προανήγγειλε ο Χαβιέ Τεμπάς. Ο πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου έκανε δηλώσεις σχετικά με τα όσα συζητάνε οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος και μίλησε για την αναγκαιότητα επιστροφής στην δράση.

Μάλιστα, το καλεντάρι που έχει σχεδιαστεί περιλαμβάνει αγωνιστική δράση κάθε μέρα. Πιο συγκεκριμένα, ο Τεμπάς δήλωσε:

“Το λιγότερο ρίσκο υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων. Ζητάμε να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής ώστε να ξεκινήσουμε τους αγώνες με όσο το δυνατόν λιγότερα κρούσματα. Είμαστε πάνω από τους παίκτες συνεχώς. Τους επισημαίνω να ακολουθούν το πρωτόκολλο ακόμα και στο σπίτι. Η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι παράδειγμα για την κοινωνία και οι παίκτες έχουν μεγάλη ευθύνη”.

Στην συνέχεια ο Τεμπάς ρωτήθηκε για το πότε θα επανέλθει η Λα Λίγκα και απάντησε: “Κανείς δεν γνωρίζει. Θα εξαρτηθεί από τις πιθανές εξάρσεις, εάν ακολουθούνται οι κανόνες, εάν ο ιός είναι ακόμα έξω. Το καλύτερο θα ήταν να επανέλθουμε στις 12 Ιουνίου. Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να εγκρίνουν την επιστροφή του πρωταθλήματος. Έχουμε την υποχρέωση να επιστρέψουμε στις οικονομικές δραστηριότητες μετά την ζημιά που έχουμε υποστεί”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version