Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κρόος για λίγα ακόμα χρόνια!
Ρεάλ Μαδρίτης

Κρόος για λίγα ακόμα χρόνια!

Τη διάθεσή του να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης για μια ακόμα τριετία, εξέφρασε σε συνέντευξή που παραχώρησε ο Τόνι Κρόος.

17.05.2020 | 14:29

Για τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε ο Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός είναι ο πυλώνας της Ρεάλ Μαδρίτης στο χώρο του κέντρου και αυτός που καθορίζει ουσιαστικά το ρυθμό του παιχνιδιού της βασίλισσας. Οι μερένχες έπιασαν λαχείο όταν τον απέκτησαν από τη Μπάγερν και μαζί πήγαν από τη μία επιτυχία στην άλλη. Ο κεντρικός μέσος μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα, σκέφεται το μέλλον του.

Ο Γερμανός κατά καιρούς έχει αναφερθεί στην πρόθεσή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο μικρός. Όταν θα είναι ακόμα στα “φόρτε” του. Ένα σενάριο μάλιστα, ήθελε τον Τόνι Κρόος να σταματάει στα 30 του χρόνια και να αλλάζει εντελώς επαγγελματικό προσανατολισμό. Αυτό βέβαια δεν έγινε ποτέ και το “μυαλό” της Ρεάλ, έθεσε νέα ημερομηνία ενδεχόμενης απόσυρσης.

Ο Κρόος μίλησε στο «Eurosport Germany» και ανέλυσε τις προθέσεις του. Έτσι λοιπόν, σκοπεύει ωα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023, προκειμένου στη συνέχεια να σκεφτεί αν θα ολοκληρώσει την καριέρα του ή όχι.

Η δήλωση Κρόος

«Σκοπεύω να είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες τρεις σεζόν. Θα είμαι τότε 33 ετών και θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναρωτηθώ: πώς νιώθεις σωματικά, έχεις ακόμα κίνητρο, θέλεις ακόμα να συνεχίσεις;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version