Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα γυρνάει ο Μοράτι: “Δεν φεύγει ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα”!
Μπαρτσελόνα

Τα γυρνάει ο Μοράτι: “Δεν φεύγει ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα”!

Ο Μάσιμο Μοράτι άλλαξε στάση, καθώς ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει ότι ο Μέσι θα μπορούσε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του στο ρόστερ της Ίντερ, παρά τα όσα γράφονται για τους μεταγραφικούς στόχους των νερατζούρι

19.05.2020 | 19:13

Άλλαξε γρήγορα άποψη ο Μάσιμο Μοράτι. Προ λίγων ημερών, ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ είχε τονίσει πως το να αποκτήσουν οι νερατζούρι τον Λιονέλ Μέσι δεν ήταν ένα άπιαστο όνειρο.

Ωστόσο, σε νέες δηλώσεις του, έδειξε να αναθεωρεί, καθώς πιστεύει πως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο θα συνεχίσει στη Μπάρτσα.

Ο Μέσι είναι το όνειρο καθενός αλλά δεν θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Είναι ακόμη ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει.

Διάβασα ότι η Μπαρτσελόνα κάνει υπερβολικές προσφορές σε εκείνον που είναι δύσκολο να τις αρνηθεί”, ήταν τα λόγια του για τον αρχηγό των μπλαουγκράνα.

Καλές οι μεταγραφές, αλλά ο Μοράτι πιστεύει στο υπάρχον υλικό της Ίντερ

Ο Μοράτι αναφέρθηκε και σε άλλα ονόματα που απασχολούν την Ίντερ. Πάντως, έδειξε ιδιαίτερα ψύχραιμος, καθώς πιστεύει πολύ στους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας.

“Ο Σάντρο Τονάλι είναι καλός, όμως η Ίντερ έχει ήδη τον Στέφανο Σένσι. Όσο για τον Χάλαντ, αυτά που κάνει στο γήπεδο σε κάνουν να θες να τον αποκτήσεις. Όμως, η Ίντερ έχει τον Ρομέλου Λουκάκου που είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός”

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version