Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγκαλιά στους πανηγυρισμούς; Σάντσο, ξέχασε τα αυτά!
Ντόρτμουντ

Αγκαλιά στους πανηγυρισμούς; Σάντσο, ξέχασε τα αυτά!

Ο Τζέιντον Σάντσο... θα πρέπει να τηρεί τις οδηγίες που έχουν δώσει οι άνθρωποι της Μπουντεσλίγκα!

24.05.2020 | 20:11

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει γυρίσει κεφάτη μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας. Στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, οι Βεστφαλοί έχουν σημειώσει δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε Σάλκε και Βόλφσμπουργκ.

Ωστόσο, η Λίγκα έχει δώσει μερικές οδηγίες στις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μείνουν όσο πιο ασφαλείς μπορούν.

Τι είναι αυτό που σε ενθουσιάζει περισσότερο όταν βλέπεις ποδόσφαιρο; Μα φυσικό το… να σημειώνει η ομάδα του γκολ! Είναι μια στιγμή που… δύσκολα μπορείς να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Εεε, αυτό ζήτησε η διοίκηση της Μπουντεσλίγκα από τους ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα έχει δώσει οδηγία να πανηγυρίζουν… αλλά από απόσταση οι ποδοσφαιριστές. Απαγορεύονται οι αγκαλιές μετά την επίτευξη τέρματος. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορούν να το… αντιληφθούν ακόμα ορισμένοι, καθώς δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τζέιντον Σάντσο, ο οποίος στο ματς κόντρα στην Βόλφσμπουργκ αγκάλιασε τον Χακίμι μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Ντόρτμουντ. Όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα, οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ έκαναν ειδικό μάθημα στον Άγγλο άσο… προκειμένου να μην υποπέσει ξανά σε μια τέτοια ενέργεια! Πάντως στην Μπουντεσλίγκα δεν υπάρχει περίπτωση να… τιμωρήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή για αυτόν τον λόγο, ωστόσο για καλό όλων έχουν δώσει συγκεκριμένες οδηγίες που πρέπει να τηρούντα από όλους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version