Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πουλάει για… να “σώσει” τα ταμεία της η Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα

Πουλάει για… να “σώσει” τα ταμεία της η Μπαρτσελόνα

Οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών είναι μονόδρομος για την Μπαρτσελόνα. Τόσα χρήματα θέλουν να έχουν μαζέψει οι Καταλανοί μέχρι τις αρχές του Ιουλίου.

25.05.2020 | 19:11

Η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις ομάδες που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Οι Μπαουγκράνα είχαν τεράστια έσοδα τόσο από τους χορηγούς, όσο και από τα εντός έδρας εισιτήρια. Η απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και η μείωση των εσόδων από τις χορηγίες, έχουν φέρει τους Καταλανούς σε δύσκολη κατάσταση. Σε πρώτη φάση διοίκηση και ποδοσφαιριστές κατέληξαν πως η μείωση των μισθών είναι κάτι το… επιτακτικό.

Ωστόσο, αυτό από μόνο του δεν μπορεί να σώσει την κατάσταση. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αρκετές πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Στόχος των Μπλαουγκράνα είναι να εισπράξουν μέχρι το τέλος του Ιουνίου 70 εκατ. ευρώ από πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Το ποσό αυτό είναι αρκετά υψηλό και θεωρείται αρκετά… δύσκολο να βρεθεί.

Πάντως είναι ενδεικτικό πως οι Καταλανοί έχουν ξεκινήσει από αρκετά νωρίς να διαπραγματεύονται με αρκετούς συλλόγους για τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Οι πρωταθλητές Ισπανίας συζητούν ακόμα και για την πώληση ενός εκ των Ντεμπελέ ή Γκριεζμάν, κάτι που όμως δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες. 

Τα ταμεία των Μπλαουγκράνα έχουν υποστεί τεράστια ζημιά και για να ισορροπήσουν θα πρέπει να αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ήδη Σεμέδο και Ουμτιτί βρίσκονται κοντά στην αποχώρηση τους, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Πάντως στην Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν… τσάμπα κάποιον ποδοσφαιριστή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version